Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zvieracia láska nepozná hranice: Teraz už aj vďaka pilotom s dobrým srdcom!

Konajú ušľachtilo Zobraziť galériu (2)
Konajú ušľachtilo (Zdroj: wingsofrescue.org)

SEATTLE - Dobré skutky zahrejú na duši nielen tých, ktorí ich robia, ale aj tých, ktorí vďaka nim získavajú tú najdôležitejšiu vec na svete - skutočnú lásku. Kto ešte nemal to šťastie stretnúť psíka z útulku s jeho novými majiteľmi, tak nevie, akú neskutočnú vďačnosť dokážu prejaviť. Aby bolo takýchto ľudí čím viac, skupina amerických pilotov a dobrovoľníkov sa rozhodla pre ušľachtilú vec.

Z Kalifornie cez Oregon, Idaho,Washingtonu až do Kanady - na tieto miesta lietajú piloti malých lietadiel, ktorí doručujú psíkova z útulkov ich novým majiteľom prevažne po západnom pobreží Spojených štátoch. Keďže možnosti umiestnenia psíkov v blízkom okolí útulkov sú často obmedzené a niektorých chudáčikov musia časom utrácať, rozhodli sa nadšenci pre rázny krok.

Zvieracia láska nepozná hranice:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wingsofrescue.org)

Miesto toho, aby psíkov museli utratiť alebo ich podrobiť stresujúcej ceste autom na opačný koniec krajiny, do troch až štyroch hodín ich dopravia na miesto určenia. Časom išlo už aj o mačky a zvieratá, ktoré potrebujú veterinárne ošetrenie. K projektu sa postupne pridáva čoraz viac amatérskych pilotov, ktorí chcú aspoň svojou troškou prispieť k dobrej veci. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu