Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželka (27) prezradila, aký je sex so 60-ročným: Hriešny opis toho, čo robia v posteli

David a Ami Zobraziť galériu (2)
David a Ami (Zdroj: Instagram/cosmiccouple)

DENVER - Napriek obrovskému vekovému rozdielu sú spolu Ami a David Masonovci veľmi šťastní. Ľudia však na podobné páry hľadia cez prsty, preto sa rozhodli všetkým otvorene povedať, ako vyzerá ich spoločný sexuálny život. Nešetrili ani pikantnejšími opismi.

Párik z Denveru si padol do oka v roku 2012, keď David pôsobil ako hosťujúci lektor na univerzite, kde Ami študovala. Napriek tomu, že módna návrhárka Ami má teraz len 27 rokov, o 33 rokov starší partner jej neprekáža. Práve naopak. Našla v ňom osudovú lásku svojho života, s ktorou má, navyše, aj skvelý sexuálny život. Ami sa do svojho učiteľa zamilovala a dala mu telefónne číslo. Neľutuje. Zistila, že s Davidom zdieľa oveľa viac, ako len vzájomné sympatie. Prechovávajú k sebe rešpekt a obaja sú aj romanticky založení. V roku 2014 sa dvojica zosobášila v Las Vegas.

Láska nepozná hranice: Tieto páry však delí takmer celá generácia!

Zamilovaní manželia sa rozhodli pomôcť aj iným párom s veľkým vekovým rozdielom, preto svoj príbeh zverejnili v médiách a na sociálnych sieťach bez zábran prezentujú aj svoj sexuálny život. „Sex so 60-ročným je úžasný,“ dušuje sa Ami, podľa ktorej je David oveľa lepší, ako iní chlapi v jej veku.

Manželka (27) prezradila, aký
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/cosmiccouple)

Ľudia sú fascinovaní vekovým rozdielom partnerov a od zvedavcov dostali množstvo otázok, ako uvádza Daily Mail. „Rozhodli sme sa diskutovať o všetkom od veľkosti Davidovho penisu až po použitie Viagry,“ povedala Ami, podľa ktorej sa partnerský vekový rozdiel ľudia niekedy ostýchajú priznať aj pred lekárom.

David a Ami na svojich videách otvorene priznávajú, čo robia v posteli, aké majú fetiše a či používajú kondóm. Ami, ktorá neplánuje mať deti, priznala aj to, že niekoľko kamarátov s ňou prestalo hovoriť, keď sa dozvedeli o jej vzťahu. Jednoducho jej životný štýl neschvaľovali. Dave je však podľa Ami nielen úžasný milenec, ale aj človek, s ktorým chce prelamovať spoločenské bariéry a konvencie. Dvojica povzbudila podobné páry, aby sa ich nebáli kontaktovať kvôli rade či pomoci.

Viac o téme: Vekový rozdielManželský pár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu