Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príbeh, o ktorom hovorí celá Amerika: Väzenie pre učiteľku (33) za sex so žiakom (12) a ešte viac!

21-ročný vekový rozdiel im neprekážal Zobraziť galériu (3)
21-ročný vekový rozdiel im neprekážal (Zdroj: abc, nbc)

SEATTLE - Neuveriteľný príbeh medzi dvoma ľuďmi sa už desaťročia odohráva v Seattli. Mladá učiteľka tam bola odsúdená za to, že mala sexuálny pomer so svojím neplnoletým žiakom. Lenže tým sa to zďaleka neskončilo. Ženu prepustili a potom sa diali veci.

Spoločný osud Mary Kay Letourneová a Viliho Fualaau sa začal písať v roku 1995. Vtedy tridsaťtriročná Američanka sa zaľúbila do svojho dvanásťročného žiaka a neostalo to len pri platonických citoch. O rok neskôr učiteľka otehotnela. V tom čase už pritom mala štyri deti. "Veľmi som ho milovala, ale zároveň som si myslela, prečo to nemohlo skončiť len pusou?," povedala v rozhovore s americkou moderátorkou Barbarou Waltersovou.

Príbeh, o ktorom hovorí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: abc, nbc)

Stalo sa však to, že jej manžel našiel doma list adresovaný Vilimu a udal ženu na polícii, ktorá Mary Kay vzápätí obvinila zo znásilnenia. V máji 1997, ešte keď bola na slobode, stihla porodiť dcéru Audrey. O tri mesiace neskôr učiteľku odsúdili na 89 mesiacov väzenia. Po polroku Letourneovú podmienečne prepustili s tým, že mala zakázané sa s Fualaom stretávať a taktiež musela navštevovať poradňu pre sexuálnych delikventov. Po mesiaci sa tam ale vrátila, pretože porušila súdny príkaz, keď bola prichytená pri sexe v aute s priateľom. Jej trest bol tak obnovený. Počas krátkeho pobytu na slobode s Vilim otehotnela druhýkrát. Dcéru Georgiu porodila v októbri 1998 už tentokrát za mrežami. Letourneovej manželovi došla trpezlivosť, požiadal o rozvod a s ich deťmi sa presťahoval na Aljašku.

Príbeh, o ktorom hovorí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: abc, nbc)

Vili v tomto čase prežíval veľmi ťažké obdobie. Musel sám vychovávať dve malé deti, pričom sám ešte nebol dospelý. Trpel depresiami a mal čo robiť, aby prežil. "Sám sa divím, že som to všetko zvládol. Bolo to naozaj temné obdobie a moja rodina mi vôbec nepomohla. A ani kamaráti, pretože nikto z nich pochopiteľne ešte nemal vlastné deti," poznamenal.


Ďalší kontroverzný príbeh: Sex so študentkou, výpoveď a nakoniec dieťa!
 


Keď Mary Kay v roku 2004 prepustili na slobodu, pokračovala vo vzťahu s Fualaaom. Dvojica sa dokonca vzala a momentálne žije v Seattli aj so svojimi dvoma dcérami.

Príbeh, o ktorom hovorí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: abc, nbc)

Letourneaová ich pred podobným vzťahom varuje. "Deti majú ešte kopec času na nejaké milostné pletky a už vôbec by si nemali niečo začínať s niekým starším," povedala v rozhovore. Okrem toho priznala, že by sa chcela vrátiť k svojej pôvodnej profesii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu