Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena (28) desiatnika zviedla na vojenskej základni iba 14-ročného chlapca!

Caroline Salisburyová
Caroline Salisburyová (Zdroj: FB)

LONDÝN - Manželka britského desiatnika pôjde na tri roky do väzenia za sex so 14-ročným synom vojaka. Rozhodol o tom sudca, ktorý uviedol, že jej pôvodný podmienečný trest bol "neodôvodnene" mäkký. Caroline Salisburyová najprv dostala iba dvojročnú podmienku za pohlavný styk s tínedžerom, ktorého stretla v školskom autobuse na vojenskej základni v Nemecku.

Prečítajte si aj: Ženy chceli sex s krásavcom ako v 50 odtieňoch sivej: Šokovalo ich, s kým súložili!

Odvolací súd v Londýne pred pár dňami vyriekol nový "ortieľ" a mladú ženu odsúdil na tri roky za mrežami s okamžitou platnosťou. Matka dvoch detí totiž nemala sex iba s tínedžerom, ale rok predtým aj s jeho 17-ročným bratom. Priťažilo jej aj to, že sa pokúsila odstrániť z Facebooku rozhovory s chlapcom a tvrdiť, že to on ju znásilnil.

Toto jej obvinenie sa zrútilo po tom, keď na sociálnej sieti našli videá, ktoré tínedžerovi poslala. Hovorila v nich veci ako: "Nemôžem sa dočkať, kedy ma zase pretiahneš". Taktiež chlapca varovala, aby nešiel na políciu, pretože by jej mohli vziať deti.

Salisburyová sa stretla s tínedžerom v školskom autobuse a zriadila si pod iným menom účet na Facebooku. Pomocou neho ho kontaktovala a pozvala do svojho domu, v ktorom bývala s manželom a dvomi malými deťmi. Zatiaľ čo muž slúžil v zámori, ona svoju obeť naliala alkoholom a vyhlasovala, že má nedostatok mužskej náklonnosti.

Potom, čo dvakrát s chlapcom spala, ju dokonca kontakovala polícia a varovala ju, aby ho nechala na pokoji. Ale ona pokračovala v tom, čo začala. Na včerajšom pojednávaní označil právnik generálneho prokurátora konanie Kráľovskej vojenskej polície za bizarné. Podľa neho nie je štandardným postupom, aby násilník v takomto prípade dostal najprv varovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu