Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Smrť pri sexe v aute: Milenci nezatiahli na Lade ručnú brzdu, potom sa to stalo...!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

KRASNODAR - Miesto na vášnivé chvíľky si treba radšej starostlivo vyberať, inak môže prísť ku tragédii. Na užívaní si sexuálnych radovánok nie je nič zlé, ale za istých okolností treba naozaj pamätať aj na bezpečnosť, pretože to môže skončiť rovnako neblaho, ako s dvojicou milencov v Rusku.

Prečítajte si aj: Väzeň (25) posexoval dve príťažlivé dozorkyne: Dohra ich "aktu" je vskutku bizarná!

K nehode s fatálnymi následkami prišlo podľa miestnej polície za veľmi šťavnatých okolnosti. Párik sa rozhodol spraviť si piknik na brehu rieky, auto VAZ-2115 zaparkoval hneď vedľa zrázu. Neskôr sa opitá dvojica premiestnila do Lady, aby si trochu užila.

V záchvate sexuálne vášne ale milenci zabudli zatiahnuť ručnú brzdu, čo spôsobilo, že sa auto dalo do pohybu a spadlo do vody. Mužovi sa podarilo vykopnúť okno, ale jeho 35-ročná spoločníčka zahynula.

"Dostali sme nahlásenú smrť 35-ročnej ženy pri páde vozidla do vody z brehu rieky," uviedla vyšetrovateľka pre krasnodarský región Natalia Smjatskaja. Na mieste polícia našla veľké množstvo fliaš alkoholu.

Podľa vyšetrovateľov bol muž natoľko opitý, že nedokázal zachrániť svoju milovanú. Polícia teraz zisťuje všetky okolnosti incidentu.

Smrť pri sexe však zdá sa nie je niečím až takým výnimočným. Napríklad Ruska Anastasia (†19) zahynula pri súloži so svojím mexickým priateľom (18), keď sa zrútila z balkóna bytu v Londýne.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu