Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nevinná otázka odhalila rodinné tajomstvo: Sestra roztočila bláznivú incestnú ruletu!

John Paul Zobraziť galériu (2)
John Paul

LONDÝN - John chcel len zistiť, či je otcom dieťaťa svojej nevlastnej sestry, ale nechtiac sa dozvedel oveľa viac. Sexuálny rodostrom jeho príbuzných by zdrvil aj človeka so železnými nervami!

Bizarné spletité vzťahy odhalila známa britská Show Jeremyho Kyla. John Paul v nej obvinil svoju sestru Nikki z toho, že súložila s jeho ďalšími dvomi bratmi a dieťa by nemuselo byť jeho. Rovnako však mohlo byť aj jeho otca Craiga, ktorý mal mať so svojou nevlastnou dcérou sexuálny pomer. John chcel vedieť, či je 19-mesačné dievčatko jeho.

Johnova nevlastná sestra Nikki
Zobraziť galériu (2)
Johnova nevlastná sestra Nikki

Keď sa Johna moderátor opýtal, či mal pomer so svojou nevlastnou sestrou, odpovedal: „Teraz to ľutujem.“ Rozzúrená sestra Nikki ho vzápätí obvinila z toho, že spal s jej sestrou za jej chrbtom a ona sa priznala, že mala sex s jedným z jeho bratov. Najväčším prekvapením večera bol však jeden z Johnových bratov, ktorý vyhlásil, že je kvôli Nikki homosexuál. Čudný súrodenecký pár sa dal dokopy v čase, keď sa do Nikkinej mamy zamiloval Johnov otec. „Je to ich voľba. Ich vec. Sú dospelí,“ reagovala na ich vzťah Tereza, matka Nikki.

DNA test však priniesol jedno sklamanie. Vyšlo najavo, že napriek Johnovým obvineniam nebol otcom Nikkinho dieťaťa a Nikki víťazoslávne vyriekla, že si výsledok testu otcovstva nechá zarámovať, uviedol portál Metro. Ako sa však rodina zmieri s toľkými incestmi, nevedno. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu