Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bruchatá krásavica (22) urobila dieru do sveta: Prejedá sa, aby bola sexi!

Caitlin Finley denne skonzumuje 10 000 kalórií!
Caitlin Finley denne skonzumuje 10 000 kalórií! (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

FRANKFORT - Caitlin Finleyová známa ako Calico Bombshell si každý deň riadnu porciu kalórií. Jej hlad má jednoduchý dôvod - aby mohla večer čo večer roztancovať svoje mäkké plné tvary pre kamerou.

Zarába 130 libier (180 eur) týždenne len za to, že mužom pózuje polonahá pred kamerou a vlastná mama ju v tomto počínaní podporuje! Dala jej požehnanie, dokonca si ju fotí, aby jej pomohla pri práci. „Mama ma podporuje a na moju kariéru je naozaj hrdá. Je to moja najväčšia fanynka,“ hovorí Caitlin, ktorá má svoje telo rada a cíti sa byť sexi napriek BMI indexu s hodnotou 80!

Mohlo by vás zaujať: Priateľke (22) povedal, že je príliš tučná na sex, prekvapila ho tak, že mu spadla sánka!

Dievčina stále trvá na svojom - je zdravá a miluje to, čo robí. Prestať sa prejedať v najbližšej dobe nechce a denne skonzumuje asi 10 000 kalórií, aby mala objemné bruško. Caitlin vyrastala v Kentucky s rodičmi a mladším bratom, ktorý je štíhly ako trieska. Na detstvo spomína nerada, pretože domov sa vracala so slzami v očiach. Teraz sa však všetko zmenilo. Kým predtým sa jej kvôli hmotnosti opačné pohlavie posmievalo, teraz ju velebí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu