Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Po úžasnom rande jej napísal zdrvujúci list: Jediná chybička krásy, aby bola na ocot

Michelle Thomasová Zobraziť galériu (4)
Michelle Thomasová (Zdroj: Instagram/msmthomas)

LONDÝN - Vraj by sa s ňou aj oženil, keby jej nechýbala jedna podstatná vec, napísal 30-ročnej Michelle Thomasovej Simon po prvom stretnutí. Napriek tomu, že sa s ňou prechádzal ruka v ruke a dokonca ju na konci stretnutia aj pobozkal, nechce ju už nikdy viac vidieť.

Muž menom Simon Michelle Thomasovej napísal, že sa mu síce páči jej tvár a osobnosť, ale to isté nemôže povedať o jej postave. Ona sa svoj príbeh rozhodla zverejniť na blogu. Simon má podľa jej opisu 13-ročnú dcéru a chcela mu zanechať inteligentnú odpoveď.

Priateľke (22) povedal, že je príliš tučná na sex: Prekvapila ho tak, že mu spadla sánka!

Michelle išla so Simonom na rande po tom, ako sa spolu zoznámili prostredníctvom internetu a niekoľko týždňov si písali, kým si dohodli rande. „Prechádzali sme sa spolu ruka v ruke. Išiel som mnou na vlakovú stanicu, kde sme sa pobozkali. Nebolo to žiadne zemetrasenie, ale prežili sme spolu príjemný večer,“ opísala svoje dojmy blogerka podľa portálu Metro.

FOTO Po úžasnom rande
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/msmthomas)

Jeho slová ju priviedli k slzám

Hoci sa nezhovárali o tom, či sa uvidia znova, na druhý deň jej štyridsaťročný muž napísal správu, v ktorej ju opísal ako najkrajšiu ženu, ktorú v živote stretol, ale jednoducho ho priťahujú štíhlejšie ženy a poprosil ju o odpustenie. Napriek mäkkým slovám ju jeho reakcia šokovala a Michelle sa rozplakala. Potom sa však vzchopila a zanechala mu odkaz.

FOTO Po úžasnom rande
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/msmthomas)

Na blogu zverejnila fotografie svojej postavy v plnej kráse a uviedla, že nakoľko má Simon 13-ročnú dcéru, ktorá jedného dňa vyrastie, mal by ju povzbudzovať k láske a starostlivosti o svoje telo. Patrí len a len jej. Vyzvala ho, aby chválil jej intelekt a tvorivosť a vychovával ju tak, aby bola odvážna a sebavedomá, pretože jedného dňa príde malý nešťastný muž a pokúsi sa to všetko rozleptať. Ona však bude schopná reagovať tak, ako Michelle a bude sa cítiť atraktívne napriek tomu, že nespĺňa niečie kritériá.

FOTO Po úžasnom rande
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/msmthomas)

Viac o téme: Michelle Thomasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu