Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kocúr na VIDEU má desivú schopnosť: Cíti pach smrti, predpovedal ju už sto ľuďom!

Vďaka Oskarovi sa zomierajúci stihnú rozlúčiť s rodinou
Vďaka Oskarovi sa zomierajúci stihnú rozlúčiť s rodinou (Zdroj: Youtube/cleaniclydi)

PROVIDENCE - Desaťročný Oskar má podľa zamestnancov rhode-islandského opatrovateľského centra liečivé schopnosti. Dokáže sa oddane pritúliť k chorým pacientom a zmierniť ich bolesti. Má však jednu magickú schopnosť, ktorá desí aj samotný personál.

Zamestnanci opatrovateľského centra si všimli jednu pozoruhodnú vec. Všetci, ku ktorým sa kocúr Oskar niekedy túlil, o pár dní zomreli. Vyzerá to tak, že zviera má zvláštnu schopnosť vycítiť blížiacu sa smrť, uvádza Mirror. Vtedy Oskar ľuďom ponúka svoju mäkkú srsť, aby ich upokojil. V mnohých prípadoch už dokázal kocúr predpovedať smrť oveľa skôr, ako lekár!

„Prichádza len k pacientom, ktorí sú blízko smrti. Je k nim zrejme priťahovaný určitým vylučovaným feromónom alebo vôňou,“ povedal doktor David Dosa z opatrovateľského centra. Keď personál spozoruje, že sa k niekomu túli, je ešte čas zavolať rodinu, aby sa s chorým rozlúčila. Veľa rodín potvrdilo, že Oskar bol pre zomierajúcich veľkou útechou a za to sú mu vďační.

Mohlo by vás zaujať: Zrazená mačka po piatich dňoch vstala z hrobu!

Karta sa však jedného dňa obrátila a Oskar sa dostal na hranicu života a smrti. V novembri 2013 utrpel vážnu alergickú reakciu, prestalo mu biť srdiečko a niekoľko sekúnd bol klinicky mŕtvy. Našťastie, veterinár ho stihol ešte zachrániť a do centra sa na niekoľko mesiacov vrátil sám ako pacient. Po uzdravení je opäť vo svojej kondícii a zázračne pomáha ľuďom odchádzajúcim na druhý svet v rhode-islandskom centre Steere House.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu