Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi blondínka (19) svojím inzerátom pobúrila svet: Dostala odpoveď, akú nečakala!

Alicia chce mať čertovsky sexi spolubývajúceho Zobraziť galériu (2)
Alicia chce mať čertovsky sexi spolubývajúceho (Zdroj: Facebook)

ŠTOKHOLM - Atraktívna Švédka čelí vlne kritiky po tom, ako zverejnila inzerát, prostredníctvom ktorého hľadá spolubývajúceho. Hlavnou podmienkou totiž je, aby sakramentsky dobre vyzeral. Mnohí jej teraz vyčítajú, že je povrchná a nehľadí na kvality, ktoré môžu mať aj "škaredí" ľudia.

Devätnásťročná Alicia Hanssonová pracovala ako opatrovateľka detí v Španielsku. Nedávno sa rozhodla vrátiť späť do rodného Švédska a pri tejto príležitosti sa začala obzerať po novom bývaní a spolubývajúcom. Na Facebooku zverejnila inzerát, v ktorom napísala: "Vyzeráš neskutočne dobre a dávaš po sebe dolu záchodovú dosku?"

Reakcie na túto nezvyčajnú správu boli rôznorodé. Alicia dostala za krátky čas viac ako tisíc odpovedí; nechýbali romantické vyznania a básničky, ale ani intímne fotografie záujemcov, ktorí si myslia, že spĺňajú podmienky. Viacerí obvinili inzerentku z toho, že objektivizuje mužov a nazvali ju "bielym odpadom".

Sexi blondínka (19) svojím
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

V rozhovore pre denník Göteborg Post tínedžerka uviedla, že jej inzerát bol vlastne "len volaním o pomoc a túžbou nájsť ideálneho muža, ktorý neexistuje". Dodala, že ak sa jej podarí nájsť toho správneho chlapa na bývanie, pokojne bude robiť všetky domáce práce, zatiaľ čo on môže relaxovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu