Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Najhoršia spolubývajúca v akcii: Túto blondínku (22) by ste asi za jej činy prerazili!

Hayley nemala zábrany pľuť do cudzieho jedla.
Hayley nemala zábrany pľuť do cudzieho jedla. (Zdroj: YouTube)

USA - Študentský život so sebou prináša veľa výhod, ale aj nevýhod. Mládež sa síce vyslobodí spod vplyvu rodičov, no na druhej strane si musí hľadať iné sociálne väzby a nie všetkým to hneď vychádza. Dôkazom je aj mladá Američanka, ktorá sa rozhodla vysporiadať s jej spolubývajúcimi svojským spôsobom. Poriadne to však prehnala a skončila v rukách polície.

Vo videu, ktoré bolo urobené začiatkom februára, je vidno mladú študentku Hayley Kingovú, ako otvorí spoločnú chladničku a pľuje do plastových nádob s jedlom. To jej ale ani zďaleka nestačí, a tak vezme čistiaci prostriedok na okná a chuť potravín ešte trochu "vylepší".

Tento nápad v nej skrsol po tom, ako sa so svojimi dvomi spolubývajúcimi pohádala a ony od nej chceli, aby sa odsťahovala. Problémy medzi ženami však asi eskalovali už dlhšie a Kingovej riešenie bolo iba ich vyústením.

Podozrievavé študentky odhalili Kingovej pomstu vďaka skrytej kamere, ktorú umiestnili v kuchyni domu, ktorý obývali. Z toho, čo uvideli na zázname, sa im obrátil žalúdok. Boli natoľko rozhorčené, že zavolali políciu. Kingová sa počas výsluchu k svojim činom priznala a bola obvinená z nezákonnej a škodlivej manipulácie s potravinami a chemikáliami. Ak ju odsúdia, hrozí je až 20 rokov za mrežami. Pojednávanie má práve dnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu