Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO detí v jazere zachytilo odkaz z ríše mŕtvych: Pátrali a narazili na príbeh spred sto rokov!

Strašil na jazere duch mŕtveho dievčaťa? Zobraziť galériu (3)
Strašil na jazere duch mŕtveho dievčaťa? (Zdroj: Facebook)

HELIDON - Kúpete sa v jazere, užívate si chvíle so svojimi blízkymi a na pamiatku sa všetci spolu odfotíte. Keď si ale neskôr kamarátky pozerali fotografie doma, zostali zhrozené. Vo vode je za nimi vidno neznáme dievča, ktoré tam s nimi v čase fotografovania vôbec nebolo.

Fotografia, ktorú na Facebooku pred pár dňami zverejnili známi lovci duchov Toowomba Ghost Chasers, zachytáva štyri deti a dve dospelé ženy, ako sa hrajú v jazere Murphy's Hole pri meste Helidon. Štvrté dieťa ale členom rodiny nebolo.

FOTO detí v jazere
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"V ten deň boli s nami len tri deti. Vo chvíli, keď sme sa fotili, medzi mnou a mojou kamarátkou Jessie Lu nebol nikto. Potom ale zrazu moju dcéru niečo chytilo za nohu, veľmi sme sa zľakli," hovorí Kim Davisonová. Neskôr si všimla, že na fotke v pozadí je neznáma biela tvár s tmavými očami a dvoma akoby rohami. Snímku dala preskúmať viacerým odborníkom, ale ani jeden nedokázal tento záhadný jav vysvetliť. Podľa nich fotografia dodatočne upravovaná nebola, čo dokazuje aj jej negatív.

FOTO detí v jazere
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kim je skalopevne presvedčená, že sa stali svedkom zjavenia ducha trinásťročnej Doreen O'Sullivanovej, ktorá sa v jazere utopila presne pred sto rokmi. Dokazuje to aj úmrtné oznámenie z 22. novembra, ktoré bolo zverejnené vo vtedajších novinách Brisbane Courier. "Doreen O'Sullivanová, najstaršia dcéra Jamesa O'Sullivana, sa vo veku trinásť rokov utopila počas kúpania v  Murphy's Hole v piatok popoludní."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu