Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Študentka zadala ľuďom náročnú úlohu: Dokážete nájsť, čo je na tejto FOTO nesprávne?

Čo na nej nesedí?
Čo na nej nesedí? (Zdroj: Twitter)

ATLANTA - Užívatelia Twitteru dostali zjavne dosť náročnú otázku, na ktorú nevedeli mnohí nájsť správnu odpoveď. Študentka na univerzite v Atlante zverejnila vo svojom profile na prvý pohľad úplne nezaujímavú fotografiu a spýtala sa, či ľudia vedia, čo jej na nej zle. Každý hneď začal pátrať po nejakom paranormálnom jave, alebo sfušovanom počítačovom zásahu, no v tomto prípade treba načrieť trochu hlbšie do svojich vedomostí.

Prečítajte si aj: Nenápadná FOTO vyvolala paniku: Pozrite dievčatku medzi nohy a uvidíte!

"Som si istá, že polovica z vás ani nevie, čo je na tomto obrázku zle. Smh (Shake my head - Krútim hlavou)," uviedla študentka na Twitteri. Pozrite si teda aj vy pozorne fotografiu a skúste uhádnuť, čo má na mysli.

 

 

Aj keď sa mnohí dívali a dívali, jednoducho na to neprišli, asi sa príliš zacyklili v hľadaní optickej ilúzie. Niektorým to ale napokon "docvaklo". "Mali by si s ňou vymeniť strany a držať ju za ruku," poznamenal jeden zo správnych riešiteľov.

"Myslím, že je to len otázka gentlemanstva. Rovnako ako otváranie dverí. Niektorým ženám sa to nemusí páčiť, ale to ma veci nič nemení," povedal iný.

Podľa  Modern Gentleman Magazine určenom pre mužov: "Pri chôdzi po ulici, by ste mali chodiť na pravej strane. Netreba sa zmieňovať, že ak máte dáždnik, nemali by ste s ním hojdať. Nikdy neviete, koho by ste mohli zasiahnuť a zraniť."

"Keď idete po ulici v spoločnosti ženy, alebo muža, vedzte, že pravá strana je čestná strana. Necháte ju kráčať po svojej pravici, alebo muža, ak ide o staršieho človeka. V tomto smere si ich uctíte," vzdeláva mužov časopis.

Etika však hovorí aj o tom, že žena by mala ísť vždy po bezpečnej strane. Napríklad ak je cesta plná vody, aby ju na chodníku neošpliechali autá. To je dôvod, prečo by mali muži vždy chodiť po vonkajšej strane chodníka bez ohľadu na to, či sú vtedy vpravo alebo vľavo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu