Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Katolícky kňaz sa mal stretnúť s Bohom: Prezradil ohromujúce detaily!

John umrel a mal sa stretnúť s Bohom
John umrel a mal sa stretnúť s Bohom (Zdroj: reprofoto metro.co.uk)

BOSTON - Katolícky kňaz z amerického štátu Massachusetts tvrdí, že sa stretol s Bohom a je to žena. Táto senzačná správa sa v nedávnych dňoch objavila na internete, no oficiálni predstavitelia cirkvi popierajú, že by sa také niečo stalo.

Otec John Michael O’Neal vraj nedávno prežil priam božský zážitok. Musel sa však kvôli tomu ocitnúť na prahu smrti. Utrpel masívny srdcový záchvat a na 48 minút zomrel. Potom išiel do neba, kde sa stretol s Bohom. Kňaz z bostonskej diecézy ale prekvapivo tvrdí, že Najvyšší je žena.

"Keď som ju uvidel, zaplavila ma bezvýhradná láska. Jej prítomnosť bola ohromujúca a veľmi povzbudivá. Mala jemný a upokujujúci hlas. Fakt, že Boh je Svätou Matkou a nie Svätým Otcom, mi vôbec neprekáža. Bolo to krajšie než čokoľvek, v čo som dúfal," povedal Michael.

Je však možné, že ide o hoax. Hovorca bostonského arcibiskupa totiž tvrdí, že sa nič také nestalo. "Neslúži u nás kňaz s takým menom. Tento príbeh si niekto zrejme vymyslel," poznamenal Terrence Donilon pre portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu