Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenské katolíčky valcujú internet: Pozrite si prvé VIDEOparódie osvietenia duchom svätým!

Katolíčky na ceste za svätým Gorazdom. Zobraziť galériu (2)
Katolíčky na ceste za svätým Gorazdom. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ďalší internetový ošiaľ zasiahol Slovensko plnou silou! Včerajšie video so silne veriacimi ženami, ktoré sa rozhodli cestovať na Balkán za pozostatkami Gorazda, malo ohromný úspech. Akoby posadnuté ženy sa tak okamžite stali predlohou kreatívnym Slovákom, ktorí s pôvodným videom urobili skutočne zázraky. Pozrite si tie najlepšie paródie!

Video s anglickými titulkami, ktoré pochádza z dokumentu Zuzany Piussi, sa stalo hitom. Skupinka slovenských katolíčok sa podľa neho vybrala na púť do Albánska, kde sa údajne nachádzajú ostatky niekdajšieho slovenského biskupa a svätca Gorazda. "Prosíme našu nebeskú pannu Máriu, aby sme naozaj odhalili naše slovenské korene, korene našich drahých otcov," začnú sa ženy modliť.


Pozrite sa aj pôvodné VIDEO tranzu slovenských katolíčok baví svet: Pocítili vibrácie a prišiel duch svätý!


Slovenské katolíčky valcujú internet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po týchto slovách cestujúce pocítia silné vibračné chvenie, upadnú do tranzu a začnú vydávať čudné zvuky. Zaznie tam všeličo, rôzne výrazy, ktoré zrejme mali byť latinské, samozrejme, aj meno pápeža Jána Pavla II. Toto všetko sa stalo terčom niekoľkých skutočne vydarených vtipov, vybrali sme pre vás tie najlepšie videoparódie, ktoré vytvorili kreatívni Slováci!

Vysvetlenie

Duet so Scatmanom

Techno remix

Krátka verzia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu