Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Okultista predpovedá rok 2015: Z hrozivých vízií behá mráz po chrbte!

okultista Martin Schenk
okultista Martin Schenk (Zdroj: Foto: MS)

BRATISLAVA - Na konci každého roka sa pýtame, čo nás čaká a neminie v tom nasledujúcom. Bude lepší? Horší? Známy slovenský oklutista Martin Schenk, bohužiaľ, nemá dobré správy. Podľa jeho predpovedí sa rok 2015 javí tak, že ho bude ľudstvo hodnotiť veľmi negatívne.

Podľa Martina Schenka sa nemáme na čo tešiť. Kvôli tomu, že sú umelo vytvárané politické krízy medzi národmi, sa výkon našej a svetovej ekonomiky výrazne spomalí. V európskej politike a ekonomike hrozí výrazný prepad kurzu hodnoty eura a katastrofické spomalenie ekonomiky európskej 28-čky. Politické riešenia krízových situácií inštitúciami Európskej únie sa nebudú javiť ako efektívne a účinné.

Konflikt na Ukrajine bude mať katastrofálne následky

Vojenský a politický konflikt na Ukrajine prerastie do celosvetových rozmerov. Podľa astrologických výpočtov môže prerásť do studenej vojny a koncom roka 2015 hrozí vypuknutie ozbrojeného konfliktu medzi východom a západom. Schenk predpovedá Ukrajine, ako ju poznáme dnes, zánik – rozpadne sa na dva nové štáty. Hrozí úplný kolaps a krach ukrajinskej ekonomiky, ktorý pre nás bude znamenať milióny utečencov z východu.

Kríza v Európe a Rusku

Krízovou situáciou budú postihnuté najmä Európske štáty a Rusko. Ruskej ekonomike hrozí krach a hyperinflácia. Z konfliktu najviac pozitív vyťaží ekonomika Spojených štátov amerických.

Slovenská ekonomika bude kopírovať stav európskej. V domácej politike sa prevalia omnoho väčšie korupčné kauzy, ako tomu bolo v roku 2014. Hrozia protesty masových rozmerov, v ktorých bude zasahovať polícia. Pád vlády nehrozí, veľmi reálna je však zmena na poste premiéra Slovenskej republiky. Prezidentovi hrozia vážne komplikácie zdravotného stavu a celkovo hlava štátu sklame očakávania ľudí, ktorí verili, že môže priniesť zmenu do politiky.

Nárast internetových podvodníkov

Dnešná informačná spoločnosť dáva živnú pôdu na realizáciu hackerom a internetovým podvodníkom. Realizácia kybernetických zločincov bude v roku 2015 extrémna. Okrem masových hackerských útokov na veľké korporácie a s tým spojené krádeže cenných a utajovaných informácií, hrozia bežným ľuďom veľké straty financií cez krádeže údajov na platobných kartách a iných platobných prostriedkoch.

Pomôže nám duchovný svet

Každý človek je však individuálnou osobnosťou a každý z nás je schopný ovplyvňovať vlastnú realitu želaným spôsobom. Napriek všetkým negatívam, ktoré nás čakajú v budúcom roku, si môžeme vytvoriť sami pre seba krásnu budúcnosť podľa vlastných očakávaní. K tomu nám dopomôže väčšia orientácia na duchovnú stránku života. Lebo všetko, čo sa nám v živote deje, začína myšlienkami. Kríza hodôt a kríza myslenia je hlavnou príčinou všetkého negatívneho, čo sa vo svete deje. Nastavenie kolektívneho podvedomia sa, bohužiaľ, priamo odráža na stave sveta. Každý z nás je však tvorcom vlastného sveta. A ten si môžeme zmeniť na taký, po akom túžime, uzatvára okultista Martin Schenk.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu