Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NAJ SEX roka: Zvrhlosti, súlože a intímne hrátky, ktoré vyvolali škandál!

Aj takéto pikantnosti sa diali tento rok Zobraziť galériu (7)
Aj takéto pikantnosti sa diali tento rok

BRATISLAVA - A teraz trochu na inú nôtu. Práve končiaci sa rok 2014 bol bohatý na udalosti sexuálneho charakteru. Či už išlo o zákazané pomery medzi učiteľmi a žiakmi, alebo súlož na nevhodných miestach, rozhodne je v tomto smere na čo spomínať. Tak teda poďme na to.

Odfotil sa pri súloži v tuneli

Ruský pár sa zviditeľnil netradičným, a najmä veľmi nebezpečným" spôsobom. Urobil si spoločnú fotografiu, na čom by ešte nebolo nič zlé, keby ale nebola z koľajníc v jednom z moskovských tunelov a nevznikla pri príležitosti súlože. Snímku potom dvojica zverejnila na stránke ruskej sociálnej siete venujúcej sa práve takémuto druhu záberov a senzácia bola na svete.

NAJ SEX roka: Zvrhlosti,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: lifenews)

 

Nevinné kresťanky vybabrali s Bohom

Na prvý pohľad vyzerajú ako nevinné kresťanky, pre ktoré je sex tabu. No tieto dve dievčatá z dua Garfunkel and Oates sa hriešnych radovánok len tak ľahko vzdať nechcú. A tak vymysleli spôsob, ako vybabrať so svojou vierou i s Bohom. Nahrali pieseň, ktorá síce znie veľmi nevinne, no zato má poriadne hriešny text. Pojednáva totiž o malom podvode zvanom anál, vďaka ktorému sa nedostanú do rozporu s Bibliou. Ostanú pannami a zároveň si zasexujú.

Loophole

Lízanie jaskynky po slovinsky

Slovinskom v novembri otriasol sexškandál, ktorý sa odohral na strednej škole v Maribore. Jej riaditeľ Drago Kamenik (†41) bol pristihnutý pri tom, ako poskytuje orálny sex matematikárke Manji Marteljovej (45) priamo na lavici v triede. Pri chúlostivom momente ich nakrútili žiaci a video zavesili na internet. Potom prišiel ešte väčší šok. Drago nevydržal okolitý tlak a spáchal samovraždu.

NAJ SEX roka: Zvrhlosti,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)

Kráska chce platiť sexom

Študentka z Číny vyrazila dych všetkým, ktorí sa dozvedeli o jej najnovšom pláne. Cestu okolo rodnej krajiny chce totiž financovať svojím telom. Vyhlásila, že v každom meste, do ktorého zavíta, bude platiť sexom. Ju Pengová zo Šanghaja na internete zverejnila inzerát, prostredníctvom ktorého si hľadá dočasných priateľov. A má pomerne vysoké nároky. Mali by dobre vyzerať, mať menej ako tridsať rokov, byť vyšší ako 175 cm a byť, samozrejme, bohatí. Uvidíme, ako to všetko nakoniec dopadne.

Číňanka cestuje za sex
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Zvrhlosti na preplnenej pláži

Sex na preplnenej floridskej pláži uprostred bieleho dňa si v lete dopriali fitnes tréner Jose 'Ben' Caballera (39) so svojou priateľkou, čašníčkou Elissou Alvarezovou (20). Neprekážalo im dokonca ani to, že v ich okolí boli deti. Svedkovia na nich zavolali políciu, ktorá oboch zatkla. Na druhý deň boli obaja prepustení na kauciu vo výške 7500 dolárov (5570 eur).

Sex na pláži

Učiteľka a traja študenti to roztočili

Tridsaťštyriročná Nicole Dufaultová z New Jersey sa sexuálne stýkala až s tromi svojimi študentmi vo veku pätnásť rokov. Dochádzalo medzi k pohlavnému aj orálnemu styku, a to na pozemkoch strednej školy aj v jej aute. Učiteľku obvinili zo sexuálneho napadnutia a ohrozenia blaha dieťaťa a umiestnili do nápravného zariadenia. Sudca stanovil kauciu na pol milióna dolárov a taktiež jej zakázal akýkoľvek styk s obeťami. Dufaultovej úrady odobrali jej dve deti.

NAJ SEX roka: Zvrhlosti,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: philly.com, nj1015.com)

Hromadné uspokojovanie na Malorke

V lete sa na internete objavilo poburujúce video, ktoré zobrazuje britskú turistku, ako za drink zdarma poskytuje dvadsiatim chlapom na diskotéke na Malorke orál. Išlo vraj o hru mamading, v ktorej ide o to, že žena orálne uspokojí muža za nejakú odmenu. Video vyvolalo veľké znechutenie a starosta Magalufu nariadil vo veci policajné vyšetrovanie.

NAJ SEX roka: Zvrhlosti,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: liveleak)

Divočina na Domaši

Na vášnivú noc v jednom z hotelov na Domaši tak skoro určite nezabudne zamilovaný párik zo západného Slovenska. Jeho sexuálne radovánky, ktoré si tam dopriali, sa totiž skončili hotovou katastrofou. Celé to začalo "nevinnou" posteľnou hrou - priateľka priviazala mladíka o lampy nad posteľou. Boli však tak divokí, že to jedna z nich nevydržala a zo steny ju vytrhli. Chlapík si požičal vŕtačku a chcel lampu pripevniť späť na stenu. Pod omietkou ale boli umiestnené vykurovacie trubice, pričom jednu prevŕtal a zo steny tak začala striekať horúca voda. Náruživí milenci všetku škodu spôsobenú svojou činnosťou zaplatili.

NAJ SEX roka: Zvrhlosti,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: domasacity.sk, hoteldomasa.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu