Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Teplo pri srdci: Čašníčka urobila pre smútiaci pár niečo neskutočne milé!

Kayla urobila dobrý skutok.
Kayla urobila dobrý skutok. (Zdroj: YouTube)

TEXAS - Debbie a Shaun Riddleovci sa zvykli na jedlo zastaviť v reštaurácii The West Side Cafe v Texase, no to čo ich tam čakalo pri ich poslednej návšteve, predčilo všetku fantáziu. Nielenže si ich servírka aj po niekoľkých týždňoch pamätala, ale vyčarila im svojim nezištným činom aj úsmev na tvári.

Prečítajte si aj: VIDEO Ruská čašníčka vyškolila dotieravého mladíka: Takú odplatu ste ešte nevideli!

Servírka Kayla Laneová sa snažila byť milá a dvojice sa opýtala na ich rozkošnú dcérku, s ktorou v reštaurácii naposledy boli. Bohužiaľ, smútiaci pár, jej musel oznámiť, že v ich rodine sa odohrala tragédia a ich dievčatko z nezistených príčin pred mesiacom zomrelo.

Kayla ovplyvnená touto smutnou správou manželom po večeri namiesto účtu priniesla iba blok s ručne písanou poznámkou, kde uviedla, že spoločnosť sa postarala o platenie a je im ľúto ich straty. To, čo im ale neprezradila, bolo, že ich útratu v skutočnosti zaplatila ona sama.

Keď to Debbie a Shaun zistili, vrátili sa späť do reštaurácie a Kayle znova poďakovali. Servírka neskôr na Facebooku porozprávala o svojom zážitku a dodala, že za svoj skutok nečakala žiadne uznanie. Len chcela dvojici podať v čase hlbokého zármutku pomocnú ruku.

"Spŕška pozitívnych slov a reťaz lásky, ktorá tento príbeh odštartovala po celom svete, je viac, ako som kedy očakávala a robí moje srdce takým šťastným," uviedla empatická dievčina.

Viac o téme: Dobrý skutokKayla Laneová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu