Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Priateľke (22) povedal, že je príliš tučná na sex: Prekvapila ho tak, že mu spadla sánka!

Paige vážila takmer 150 kíl! Zobraziť galériu (3)
Paige vážila takmer 150 kíl! (Zdroj: eshopmall.co.uk)

SADENHAM - Krutý komentár milujúceho človeka zahanbil dvadsaťdvaročnú Paige natoľko, že sa rozhodla urobiť niečo, čo nikto nečakal a priatelia ju začali opúšťať.

Tučná Paige kedysi vážila takmer 150 kíl a zjedla skoro všetko, čo videla. Keď pred svojím priateľom na romantickej dovolenke počas ich prvého výročia odhalila svoje brucho, odmietol sa s ňou milovať!

„Bolo to absolútne ponižujúce, keď mi môj priateľ povedal, že moje brucho mu prekáža. Ale zároveň mi to dalo impulz na to, aby som konečne niečo urobila s mojou váhou,“ priznala mladá žena.

„Vždy som bola veľká ako dieťa. Ja som bola tá tučná v mojej partii kamarátov.“ Keď sa šla večer von zabaviť, muži o nej hovorievali hrozné veci ako: „Bože, pozrite sa na jej veľkosť!“

V detstve však Paige jej obezita nejako veľmi neprekážala. „Aj keď som počas rodinnej grilovačky zlomila ležadlo, keď som si naň sadla, len som sa zasmiala,“ spomína na bezstarostné časy s obezitou.

Priateľke (22) povedal, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: eshopmall.co.uk)

Mohli jej vypadať všetky zuby!

Paige strávila roky napchávaním sa sendvičmi a sladkosťami. Bola pravidelnou návštevníčkou McDonaldu, kde si kúpila dva burgery a hranolky a všetko to zapila kalorickým koktailom. Počas dňa bola schopná vypiť aj dva litre kokakoly!

Keď mala 21, jej BMI index dosiahol číslo 57 a hrozili jej vážne zdravotné ťažkosti. V marci 2013 jej lekári povedali, že je enormne obézna a hrozí jej srdcový infarkt. Takisto jej povedali, že keď neprestane piť šumivé nápoje, vypadajú jej aj všetky zuby!

„Bola som neustále unavená a nevládala som s dychom. Keď som išla na autobus, tak som si počas cesty musela urobiť prestávku. A moje nohy boli pokryté masívnymi pľuzgiermi od tlaku môjho naplneného tela.  Keď som konečne prišla do práce, kvapkal zo mňa pot a môj make-up mi stekal po tvári. Bolo to hrozné,“ opísala Paige, ktorá sa rozhodla so svojou váhou zatočiť.

Najprv sa z nej stala troska!

V júli 2013 sa Paige rozhodla, že schudne. Rozišla sa s jej nespokojným priateľom a začala držať diétu. Najprv skúšala piť rozličné šťavy, ale trpela vedľajšími účinkami – vypadávali jej vlasy a mala žalúdočné kŕče. Na začiatku diéty sa z nej stala emocionálna troska.

„Po troch mesiacoch som sa s tým nemohla vyrovnať a rozhodla som sa chudnúť zdravšie,“ vysvetlila Paige, ktorá ďalších osem mesiacov konzumovala iba malé porcie zdravého jedla. Každý deň prešla niekoľko kilometrov peši a v máji 2014 mala impozantných 76 kíl!

Odvtedy však schudla ešte viac a dnes je z nej sexi dračica! „Nikdy predtým som sa necítila lepšie. Myslím, že každý, kto sa cíti nesvoj vo vlastnom tele, by s tým mal niečo urobiť, dodala Paige, ktorá však po schudnutí prišla okrem kíl aj o mnohých priateľov, ktorí začali žiarliť, že pozornosť sa teraz upriamuje na krásnu Paige.

Po svojej transformácii totiž Paige nabrala sebavedomie a rada vystavuje telo na obdiv. Veľa mužov pri nej zapíska alebo si od nej pýta číslo. „Vždy, keď si spomeniem na tú hroznú noc v hoteli, otrasie ma. Ale súčasne je to dôvod, pre ktorý som podstúpila zmenu a som teraz šťastná,“ uzavrela Paige. Informáciu priniesol denník The Mirror.

Z Paige sa stala krásavica!
Zobraziť galériu (3)
Z Paige sa stala krásavica!  (Zdroj: eshopmall.co.uk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu