Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Otec s kamerou nachytal svoje batoľatá: Nechcelo sa im spať, pripravili prekvapenie!

Molly a Megan Zobraziť galériu (3)
Molly a Megan (Zdroj: YouTube)

LIVERPOOL - Iba vyše ročné dvojčatá z Liverpoolu spravili parádne predstavenie. Otec ich uložil do postieľky a odišiel. Po chvíli ich prišiel skontrolovať, aby uvidel niečo krásne. Malé dcérky sa hrali na schovávačku. Okamžite ich natočil a zavesil na internet.

Keď sa nepozorovane priblížil, vytiahol kameru, aby ich natočil. Dcérkam Molly a Megan sa však nechcelo spať a namiesto toho sa hrali. "Do postele ich dávame o pol ôsmej a o ôsmej by už mali spať, ale niekto zabudol zhasnúť," snažil sa nájsť vysvetlenie prečo nespali Andy.

VIDEO Otec s kamerou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video sa rýchlo rozšírilo a rodinu vyhľadali médiá. "Nahral som video na Facebook, aby ho mohli vidieť priatelia. Keď som sa ráno zobudil, očakával som nejakých 10 tisíc vzhliadnutí. Na konci dňa to už bol ale milión. Je to úplne šialené," povedal britským novinám.

Z izby počul chichotanie a pribehol pre kameru. Po minúte a pol však musel skončiť, jedno z detí si ho všimlo. Mama Lucy sa tomu čudovala. Jej manžel už predtým pár videí pridal, ale žiadne sa neuchytili ako toto. Teraz na internete ďalej koluje a zbiera videnia, celkovo už presiahli tri milióny.

Batoľatá

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu