Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skrytá kamera odhalila tyranskú pestúnku: S dieťaťom zaobchádzala ako s handrovou bábikou!

To, čo robila s dieťaťom, bol vrchol!
To, čo robila s dieťaťom, bol vrchol! (Zdroj: YouTube)

ČEĽABINSK - Otcovi 11-mesačného syna bolo podozrivé, že dieťa je v rukách 53-ročnej pestúnky nepokojné a neustále plače. Nainštaloval teda do bytu kameru, aby videl, či je starostlivosť pestúnky v poriadku. Keď si však potom videozáznam pozrel, neveril vlastným očiam a okamžite ju udal na polícii!

Kamera zachytila pestúnku, ako chlapca bije po tvári, bezcitne ním pohadzuje alebo ho zúrivo vrazí do detskej sedačky. Keď to otec dieťaťa, podnikateľ  Mark Tikhonov (43) videl, okamžite podal na pestúnku trestné oznámenie. „Ani na sekundu som nechcel veriť, že ho zneužíva. Dokonca som si zobral dva týždne voľna, aby sme sa navzájom lepšie spoznali,“ priznal ohromený otec, v prítomnosti ktorého bola pestúnka milá a o dieťa sa pozorne starala.

Ale vždy, keď mala Larissa Ulyanova dieťa na rukách, neprestávalo plakať. Pre istotu teda v byte nainštaloval skrytú kameru. Len čo sa pestúnka dozvedela, že jej „esesácka“ starostlivosť bola odhalená a v pätách jej je polícia, do práve už viac neprišla a dala sa na útek. „Dúfam, že polícia ženu chytí. Môj chlapec je teraz ustráchaný a bude potrebovať veľa lásky a starostlivosti, aby zabudol na to utrpenie,“ povedal pre denník The Mirror otec chlapca.

Tyranská pestúnka

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu