Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Študent veteriny z Poľska sa úplne zbláznil: Pozrite, čo vyšil psovi na brucho!

Doživotná pamiatka na hlúposť študenta Zobraziť galériu (2)
Doživotná pamiatka na hlúposť študenta (Zdroj: telegraph.co.uk)

OLSZTYN - Možností, ako zapôsobiť na svoju priateľku, je neúrekom. Určite k nim však nepatrí týranie zvierat. Inak sa totiž nedá nazvať to, čo spravil istý Poliak len preto, aby dokázal svojej láske, že ju miluje.

Študent veteriny na na univerzite Warmia a Mazury v meste Olszyn na severe Poľska sa ocitol pod obrovskou paľbou kritiky. A niet sa čomu diviť. Na Facebooku totiž zverejnil fotografiu psa, ktorému do kože všil nápis "I Love You". Milostné vyznanie bolo určené pre jeho priateľku.

Študent veteriny z Poľska
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: telegraph.co.uk)

Snímka podľa všetkého vznikla počas operácie zvieraťa. Akonáhle sa objavila na webe, priatelia nemenovaného mladíka ho nahlásili adminovi za neetické správanie. Na dotyčnú slečnu ale zjavne zapôsobila. "Čo je na tom neetické? Len sa učil šiť, aby potom mohol zvieratám pomáhať. A chcel sa pochváliť svojimi zručnosťami," povedala.

Študent veteriny z Poľska
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: telegraph.co.uk)

Riaditeľ fakulty veterinárneho lekárstva Andrzej Koncicki už začal incident vyšetrovať. "Na tom, že niekomu poviete, že ho máte radi, nie je nič zlé, ale skutočnosť, že to vyšijete na brucho psa, je nemorálna a neetická. Najmä ak také niečo spravil budúci zverolekár," uviedol.

Dotyčná univerzita prevádzkuje bezplatnú službu pre domáce zvieratá miestnych obyvateľov, ktorá taktiež umožňuje študentom veteriny vyskúšať si svoje zručnosti pod odborným dohľadom. Informácie priniesol denník The Telegraph.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu