Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvášnení slovenskí milenci si to rozdávali v saune plnej ľudí: Z rakúskych kúpeľov ich vyhodili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BAD SCHALLERBACH - O poriadny rozruch sa postaral párik milencov. V saune kúpeľov v Hornom Rakúsku v Bad Schallerbach, čo je 170 kilomentrov od Sankt Pöltenu, sa zaľúbenci odviazali natoľko, že si akosi nevšimli prítomnosť ostatných relaxujúcich hostí. Personál sexuchtivý pár upozornil, no Slovák (30) sa rozzúril a poriadne to po svojom všetkým vytmavil. Agresívneho muža predviedli na políciu, kde mu namerali takmer dve promile.

Milostné hrátky slovenských zákazníkov v kúpeľoch Euro Therm v Hornom Rakúsku sa skončili dosť neobvyklým spôsobom. Rozvášnený Slovák zaútočil v piatok večer na personál kúpeľov po tom, čo ich s partnerkou (26) upozornili, aby si intímne chvíle spojenia nechali pre súkromie a nerobili to pred ostatnými hosťami v saune.  

Ostatní relaxujúci a kúpajúci sa prejavili rozhorčenie a veľkú nevôľu proti náruživému páru. Personál ho vyzval, aby ukončili verejné zábavky a opustili kúpele.

Ako informuje kurier.at, 30-ročný Slovák začal byť doslova nepríčetný. Divoko vyštartoval po zamestnancoch, pričom jedného zranil. Všetci dali sily dokopy, aby horkokrvného rozvášneného milenca spacifikovali. Takto ho držali až do príchodu polície. K mužom zákona sa správal rovnako agresívne. Tí ho nakonic zatkli.
 
Potvrdilo sa, že Slovák bol opitý. Mal 1,92 promile alkoholu v krvi. Generálny riaditeľ kúpeľov Markus Achleitner nemá pre správanie sa páru žiadne pochopenie, také niečo rozhodne tolerovať nebudú, vyjadril sa. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu