Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Francúzka (30) chcela vyzerať ako nafukovacia Anča: Z krásky sa stalo strašidlo!

Victoria sa zmenila na nepoznanie, otázne je, či k lepšiemu Zobraziť galériu (5)
Victoria sa zmenila na nepoznanie, otázne je, či k lepšiemu (Zdroj: News Dog Media)

LONDÝN - Už niekoľkokrát sme písali o ľuďoch, ktorí podstúpili nespočetné množstvo plastických operácií v snahe podobať sa na Barbie, Kena či nejakú hollywoodsku hviezdu. Tentokrát tu máme slečnu z Francúzska, ktorá chce, a teraz sa podržte, vyzerať ako nafukovacia Anča. Konečný výsledok je ale diskutabilný, podľa niektorých priam hrôzostrašný.

Je každého osobnou voľbou, či si ľahne pod skalpel, aby si nechal upraviť svoj zovňajšok. Mnoho ľudí pri tom využíva ako vzor nejakú herečku či speváčku. Keď prišla za plastickým chirurgom Victoria Wild, povedala mu, že chce vyzerať ako nafukovacia sexuálna bábika.

Tento bizarný zámer stál mladú Francúzku v prepočte 38 tisíc eur, píše Daily Mail. Tie si zarobila a taktiež jej pomohol jej bohatý priateľ. Dala si upraviť nos, trvale zväčšiť pery, vpichnúť botox, trikrát zväčšiť prsia až na veľkosť 32G a implantáty má dokonca aj v zadku.

Francúzka (30) chcela vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: News Dog Media)

"Ktorá žena by nechcela, aby s ňou zaobchádzali ako s bimbo bábikou? Veď je to tak sexi. Ľudia na mňa zízajú na ulici, je to skvelý pocit, že vytŕčam nad ostatnými," povedala.

Komplexy zo svojho vzhľadu začala mať Victoria ešte ako dievča. "Mala som normálne detstvo, žili sme v malej dedinke v lone prírody. Bola som veľmi štíhla a blond a ľudia ma volali Barbie. Strašne som neznášala svoje malé prsia. Vôbec sa mi nepáčilo, ako vyzerám, mala som kvôli tomu pocit menejcennosti," zverila sa.

Francúzka (30) chcela vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: News Dog Media)

Posadnutosť nafukovacou bábikou sa prejavila počas návštevy Lotyšska. "Vždy som sa chcela podobať na sexi bábiku s obrovskými prsiami a šialene veľkými perami," pokračuje.

Francúzka (30) chcela vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: News Dog Media)

A tak Wildová nasledovala svoj sen a keď si nasporila peniaze ako glamour modelka, vrhla sa na operačný stôl. Keď sa pred piatimi rokmi dala dokopy so svojím priateľom Simonom, jej predstava o sexi nafukovacej Anči nadobudla ešte reálnejšie kontúry. Zámožný mladík ju v tom totiž podporil nielen psychicky, ale aj finančne.

Francúzka (30) chcela vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: News Dog Media)

Po tom všetkom sa blondínka podľa vlastných slov cíti štastnejšie a istejšie než kedykoľvek predtým. "Simon miluje, ako teraz vyzerám. Aj ľudia, ktorých stretávam na ulici, ma absolútne zbožňujú. Simon je pyšný na pozornosť, ktorej sa mi dostáva," dodáva sebavedomá Victoria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu