Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrátená láska rodičov-pracháčov: Angelice (26) doriadili život, takto ju spotvorili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: barbiecollector.com)

LONDÝN - Angelica Kenová z Moskvy stále žije s rodičmi a nikdy nemala priateľa. Od detstva ju obliekali ako Barbie a povolenie na rande dostane len vtedy, ak ju sprevádza jej matka Natalia. Napriek tomu dievčina o sebe tvrdí, že je modelka, detská psychologička a baletná tanečnica, čo jej nebráni v tom, aby sa pravidelne ukazovala na polonahých fotografiách, ktoré jej, samozrejme, schvália rodičia.

Prečítajte si aj: Mladík (30) na FOTO chcel byť ako detská hračka: Po plastikách vyzerá katastrofálne!

Angelica sa môže popýšiť rovnakými nereálnymi telesnými proporciami a obrovskými očami ako Barbie. Obvod jej pása má 50 cm, nosí podprsenku veľkosti 32E a váži okolo 40 kilogramov. Ruska, ktorá má na sociálnych sieťach tisíce fanúšikov, ale tvrdí, že svoj vzhľad chodiacej a hovoriacej bábiky dosiahla bez plastickej chirurgie.

"Moji rodičia ma vychovali ako princeznú a nikdy ma nenechali ísť von samotnú, či už na rande alebo skúsiť nejaké obvyklé zážitky dospelých. V dôsledku toho nemám žiadny skutočný život. Som ako živá bábika. Moja matka a otec Jevgenij ma prehnane chránili celý môj život. Niektorí rodičia doslova svoje dieťa vykopnú z domu, keď dosiahne 18 rokov, ale moji nie. Sú na mňa dnes hrdí a podporujú ma v práci modelky," zverila sa Angelica.

Počas detstva a dospievania sa jej dostalo tej najlepšej výchovy a vzdelania, ktoré sa dali za peniaze zohnať. "Moji rodičia ma volali "princezná". Dali mi vždy tie najlepšie hračky... Poslali ma do najprestížnejších vzdelávacích zariadení v okolí a chránili ma pred akýmikoľvek problémami. Nesmela som robiť nič bez ich súhlasu," dodala Angelica.

"Našťastie" jednu vec mala absolútne povolenú: obliekať sa ako bábika. Šaty Barbie jej vybrali rodičia, keď mala šesť rokov. "Moja matka bola tiež veľmi krásna, v mladosti vyzerala ako Brigette Bardot. Milovala štíhlu krásu Barbie, jej zlaté kadere, roztomilú tvár a krásne šaty. Moja matka ma inšpirovala a vyzvala ma, aby som bol úplne rovnaká," prezradila ďalšie okolnosti svojho prerodu.

Odvtedy Angelica plní predstavy svojej matky a vyzerá ako slávna bábika. Ako tínedžerka dostala svojho osobného trénera, ktorý jej vytvoril individuálny tréningový program, tak aby vyzdvihol jej zadok a zdokonalil úzky pás. Aby si udržala postavu cvičí s ním 2-3 hodiny päťkrát týždenne. Ide o zmes silového tréningu, kardia a ráno zvykne ešte behávať. Tréner jej taktiež pomáha s výživou, ale Angelica o strave radšej mlčí. Vraj je to tajomstvo.

Dohady o plastickej operácii odmieta. Podľa nej je nutná iba vtedy, ak má niekto naozaj vážne nedostatky. O sebe si to nemyslí a nemyslia si to ani jej fanúšikovia na ruských sociálnych sieťach. Tým sa asi páčia jej lascívne fotografie a Angelica od nich dostáva každý deň stovky e-mailov. "V modelingu mám veľké ambície, rada by som sa jedného dňa stala Playboy Playmate, sú také krásne," prezradila Angelica svoj sen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu