Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zázrak na MS v Brazílii: Invalidi vyskočili z vozíka, takáto je pravda!

Zobraziť galériu (2)
"Invalidi" fandia v stoji (Zdroj: independent.co.uk)

BRAZÍLIA - Mnohí ľudia veria v zázraky a v to, že sa stávajú aj v športe. Na internete sa objavili zábery brazílskych údajne fyzicky postihnutých futbalových fanúšikov, ktorí sa v jednom momente postavili z invalidného vozíka. V tomto prípade ale nejde o žiadny zázrak, ale obyčajný podvod.

O práve prebiehajúce Majstrovstvá sveta vo futbale je mimoriadny záujem a vstupenky na jednotlivé zápasy sa stali predmetom obchodu na čiernom trhu. Medzinárodná futbalová federácia FIFA vyčlenila v tejto súvislosti sériu vstupeniek určených špeciálne pre zdravotne postihnutých fanúšikov, študentov, dôchodcov a obéznych ľudí.

Tie si ale očividne v snahe dostať sa na otvárací zápas Brazília - Chorvátsko, ale aj tie ďalšie, zadovážili nelegálnym spôsobom aj úplne zdraví ľudia. Dokazujú to snímky z futbalového štadiónu v Sao Paulo, na ktorom sú zachytení zhruba tridsaťročná žena a jej spoločník, podľa všetkého brazílskej národnosti. Sedia na invalidných vozíkoch, no v rozhodujúcich momentoch zápasu vystrelia na nohy, akoby sa stal zázrak.

Zázrak na MS v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: independent.co.uk)

Polícia už tento prípad "zázračného uzdravenia" vozičkárov, ktorý bol zachytený na priemyselných kamerách ale aj viacerými návštevníkmi, prešetruje. Dotyční podvodníci, ktorých fotografie obleteli svet, budú mať rozhodne čo vysvetľovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu