Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otec učí malého syna fajčiť: Pripadá mu to zábavné, VIDEO zavesil na internet!

Otec učí synčeka fajčiť
Otec učí synčeka fajčiť (Zdroj: Foto: youtube)

MOSKVA - Internetom koluje šokujúce VIDEO, na ktorom ruský otec ponúka svojmu malému synovi cigaretu, zatiaľ čo sa žena chichúňa v pozadí. Dieťatko si cigaretu niekoľkokrát vkladá do úst, pokúša sa fajčiť, ba dokonca sa usiluje cigaretu si zapáliť. Vskutku milujúci rodičia sa na svojom nevinnom dieťatku očividne dobre zabávajú.

Otec pokojne sedí v kuchyni a vedľa neho malý chlapček. V rodine zrejme patrí k pohodovému večeru cigaretka. Nestačí, že otec si ju zapálil rovno pred svojím maličkým synčekom, na obrovské počudovanie chlapčeka ponúka tiež. Nevinný drobček ponuku neodmieta, cigaretu si vkladá do úsť a pokúša sa fajčiť. V malých ústočkách ju drží a opakovane slabo ťahá. Hrdý otec svojho synčeka s radosťou povzbudzuje.
 
Úžasná rodinka žije v Rusku. Chlapček naradostene tlieska ručičkami, keď dostane ďalšiu cigaretu. Starostlivý otec mu ju dokonca sám zapaľovačom pripáli.
 
Video sa objavilo na internete a už sa stretlo s množstvom odmietavých postojov. Dokonca sa objavili názory, že ide o týranie dieťaťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu