Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Tajomný čierny kruh nad Anglickom: Záhadné UFO, aké ste ešte nevideli!

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: mirror.co.uk)

WARWICKSHIRE - Už sme si zvykli na rôzne svetelné objekty pohybujúce sa po oblohe, ktorých pôvod zostáva záhadou aj pre odborníkov. Tentokrát sa však nad anglickým mestom Leamington Spa objavilo čosi, čo sa svojím tvarom vymyká z tradičných pozorovaní UFO. Tamojším obyvateľom totiž od piatka nedá spávať tajomný čierny kruh, akoby vyfúknutý z cigarety, ktorý na svoj mobil zachytila 16-ročná študentka.

Georgina Heapová práve hrala so svojou matkou Jo tenis, keď jej pohľad smerom k nebu prilákal jasne orámovaný čierny kruh. Na oblohe ho podľa nej bolo vidno asi tri minúty, kým zmizol.

"Pozrela som sa hore a pomyslela si: "Čo to, sakra, je?" Bolo to úžasné. Vznášalo sa to tam ako oblak a potom to zmizlo. Nebol tam žiadny vták," uviedla dievčina pre portál miror.co.uk s tým, že objekt v tom momente sledovalo asi osem ďalších ľudí.

Podľa oficiálnych informácií sa UFO objavilo v blízkosti Leamington Spa v grófstve Warwickshire v piatok večer. Hasičský záchranný zbor však v tom čase nezaregistroval žiadne hlásenie o požiaroch a meteorológovia sa vyjadrili, že úkaz nemá žiadny súvis s počasím.

Vynorili sa však špekulácie, že by mohlo ísť o hmyzí roj, hoci tie zatiaľ nikto nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu