Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Neuveriteľné VIDEO sa šíri netom: UFO útočí na základňu Talibanu, je to podvrh !

UFO nad Afganistanom
UFO nad Afganistanom (Zdroj: Foto: youtube)

ASABADAB - Neuveriteľné video zachytáva neznámy letiaci objekt, ktorý sa vznáša nad jednotkami NATO a americkou armádou v Afganistane. Trojuholníkový neidentifikovateľný lietajúci tanier ničí základňu Talibanu. Zábery údajne pochádzajú zo začiatku marca, podľa skeptikov ide o podvrh. Posúďte sami.

Jednotky NATO a americká armáda by mali do konca roka opustiť Afganistan. Zdá sa však, že im s poriadkom na základni Taliban pomáhajú neznáme lietajúce objekty.

Nasledujúce video údajne pochádza z marca tohto roku a zábery mal natočiť americký vojak. Je na nich vidieť podivný lietajúci trojuholníkový predmet, náramne pripomínajúci UFO.  Podivný objekt mal nasnímať v blízkosti mesta Asadabad.

Video sa stalo hitom internetu a nie len medzi konšpiračnými teoretikmi a ufológmi sa stalo populárnym. Na záberoch dobre vidno, ako lietajúci objekt smeruje na talibanský tábor. Následne spustí paľbu, pri ktorej dochádza k výbuchu a odrazu je všetko v plameňoch a prachu. Razom sa neznámy lietajúci tanier vynorí a pokojne odlieta.

Otázkou stále ostáva, čo je na videu zachytené. Rozhodne ide o nám neznámy objekt. Odborníci však hovoria, že ide jednoducho o podvrh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu