Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Obrovská ohnivá guľa a potom veľký tresk: Vystrašení obyvatelia hlásili UFO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter)

MENG CHANG - Čínania sú vydesení. Do severovýchodnej provincie Heilongjiang sa zrútili tri neidentifikovateľné objekty z vesmíru. Nikto netuší čo je to zač alebo odkiaľ sa vzali. Miestni obyvatelia veria tomu, že je to UFO!

Dopadnúť mali minulý piatok. Na nočnej oblohe bolo vidno žiaru a potom silný náraz pri dopade. Miestni obyvatelia teraz skúmajú, o čo išlo. Tri kovové predmety o priemere 2,5 metra vážia zhruba 90 kíl.

VIDEO Obrovská ohnivá guľa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Obyvatelia počuli silný náraz a následne veľkú ohnivú guľu, ktorá sa zrútila rovno do záhrady, kde farmári pestovali zeleninu. "Videl som obrovskú ohnivú guľu, myslel som si, že to bol meteorit. Potom som počul desivé zvuky a predmet dopadol na zem," povedal jeden očitý svedok portálu Chinatopix.com.

Ďalšie dva predmety dopadli do časti Baiquan. Na fotkách je vidno ako ich skúmajú čínske úrady. Odkiaľ prišli zatiaľ nikto netuší, no prvé teórie sú na svete. Vraj majú pochádzať z ruskej rakety Proton – M, ale tieto informácie ruské úrady popreli.

VIDEO Obrovská ohnivá guľa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Tvary môžu niekomu pripomínať sondu z ďalekej galaxie od mimozemskej civilizácie. Pár dní od nárazu však nevyšli najavo informácie o pôvode objektov. Isté je len to, že obyvateľov vystrašili.

Čínska televízia o tom natočila krátku reportáž

UFO v Číne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu