Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

VIDEO Šokujúca ponuka cestovnej kancelárie: Dokážte nám úspešný sex a dostanete zľavu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

KODAŇ – Dánska populácia klesá, tak treba s tým niečo robiť. Toto si povedala jedna cestovná kancelária z Dánska a začala ponúkať zájazdy, aby mali Dáni viac sex. Štatistiky totiž ukazujú, že na dovolenke to Dánom chutí o polovicu viac ako normálne. Reklama teraz obieha internet a stáva sa hitom.

Až o 46% majú Dáni na dovolenke viac sex ako obyčajne. Uvádza to jedna dánska terapeutistka. A hotelové izby sú jedny z najväčších afrodiziak. Špecialista Spies Rejser hovorí, že je to tak a preto vymyslel novú kampaň „Urobte to pre Dánsko“. Očakáva sa od nej, že povzbudí obyvateľov Dánska, aby išli za hranice plodiť deti.

Dáni sa podľa niektorých štatistík nachádzajú na špici rebríčku najšťastnejších krajín na svete. Ani to im zjavne nepomáha plodiť deti, pretože ich pôrodnosť klesá. Momentálne je na 27-ročnom minime.

VIDEO Šokujúca ponuka cestovnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Riešenie je podľa Rejsera únik z Dánska. Až 10% detí je počatých za hranicami tejto krajiny. Stimulovať pôrodnosť chce aj „ovulačnou zľavou“. Keď dokážete, že ste počali dieťa počas dovolenky, vyhráte zásobu detských potrieb na tri roky plus zadarmo dovolenku s dieťaťom.

Otázkou je, či sa to spoločnosti podarí. Možno to bude mať len krátkodobý efekt, ale dlhodobo to zrejme mať vplyv nebude. Každopádne, je to zaujímavá forma ako na problém upozorniť, a neposledne aj dobre zarobiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu