Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Čím viac sexu, tým krajšie bruško: Úplne nahá hviezda ako dôkaz!

Miranda Kerr predviedla svoje ukážkové telo v Evinom rúchu na stránkach magazínu GQ. Zobraziť galériu (14)
Miranda Kerr predviedla svoje ukážkové telo v Evinom rúchu na stránkach magazínu GQ. (Zdroj: GQ)

NEW YORK – Vie, ako sa najľahšie udržať vo forme! Zatiaľ čo väčšina vyťažených modeliek v noci preferuje čo najdlhší a najkvalitnejší spánok, sexica Miranda Kerr (30) nepohrdne najmä posteľovými radovánkami. Práva vďaka nim sa jej totiž darí vytvarovať aj tie partie, na ktorých by musela drieť v posilňovni. Nedávno sa už opäť vyzliekla donaha a sexepílom aj tentoraz vyráža dych.

Nie je z nej žiadna puritánka! Hoci sa väčšina osobností zo sveta šoubiznisu o pikantné tajomstvá deliť nezvykne, Miranda Kerr sa postarala o prekvapivú výnimku. Najnovšie sa totiž vyzliekla pred objektívom vychyteného fotografa Maria Testina, aby jej sexi telo zvečnil pre čerstvé číslo magazínu GQ. Ten prináša nielen modelkinu úchvatnú figúru v Evinom rúchu, ale aj jej osvedčené triky na zhadzovanie prebytočných faldíkov.

Miranda si pred objektívom zapózovala tak, ako ju stvorila príroda, pričom siahla po minimálnych doplnkoch. Tými sa stali športové nadkolienky či predĺžený biely top zo sieťovaného materiálu. Austrálska kráska tak pred objektívom vystavila dokonalý zadoček a poodhalila okrúhle vnady aj s presvitajúcimi bradavkami.

Aj keď rodáčka od protinožcov tvorila s Orlandom Bloomom jeden z najkrajších a najstabilnejších zväzkov v Hollywoode, už pol roka je oficiálne sama. A absencia stáleho partnera sa podľa jej slov začína podpisovať aj na celkovej forme: „Všimla som si jednu vec. Teraz, keď mám menej sexu, moje telo nie je také štíhle. Čím viac sexu mám, tým sú moje ramená a bruško vyrysovanejšie.“ Ani tí najskalnejší fanúšikovia si zaručene žiadnu zmenu k horšiemu nevšimli. Pravdou ale zostáva, že ponúk na erotický fitnes modelka denne dostáva viac než dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu