Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma vo výťahu: Nechýbalo veľa a opäť by zabíjal!

Záchrana o život rotvajlera Vada Zobraziť galériu (2)
Záchrana o život rotvajlera Vada (Zdroj: YouTube)

TORONTO - Dvadsaťpäťročná Kanaďanka prežila nedávno poriadnu drámu vo výťahu. Stala sa totiž svedkom toho, ako sa v ňom takmer obesil jej pes. Stačila chvíľka nepozornosti a mohlo byť po ňom.

Traumatický incident sa odohral 2. marca a zachytili ho bezpečnostné kamery. Tie zachytávajú, ako Tamara Seibertová nastúpila do výťahu na 11. poschodí spolu so svojimi dvoma domácimi miláčikmi a chystala sa ísť dolu na parkovisko.

Jednému z nich, 50-kilovému rotvajlerovi Vadovi, sa však vôdzka zasekla vo dverách. Akonáhle sa výťah pohol, vystrelilo ho hore. Majiteľka ho okamžite podvihla zospodu, aby zabránila tomu, aby sa pes uškrtil. V panike stláčala všetky tlačidlá, len aby výťah čo najrýchlejšie zastavil. Zároveň sa ho snažila vyslobodiť z obojku, pričom si pritom zlomila dva prsty, píše portál sunnewsnetwork.ca.

Dráma vo výťahu: Nechýbalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Myslela som si, ze sa pozerám na to, ako umiera. Úplne som spanikárila. Bola som rozhodnutá spraviť všetko pre to, aby som ho dostala dolu. Nylonová vôdzka sa nakoniec v dôsledku silného tlaku pretrhla," povedala ešte stále vydesená Tamara.

Od správcu budovy si neskôr vypýtala záznam z bezpečnostnej kamery a umiestnila ho na Youtube, aby varovala ostatných ľudí. "Ja len chcem, aby boli ľudia opatrní. Počula som už toľko hororových príbehov, ktoré sa odohrali vo výťahu. Môže vás to stiahnuť za vôdzku, dlhé šaty, šatku, čokoľvek," dodala.

Pes sa takmer obesil vo výťahu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu