Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výťah opäť zabíjal: Olge (†20) odťal hlavu, syna (2) stihla vytlačiť von!

Olga so synom Maximom Zobraziť galériu (3)
Olga so synom Maximom (Zdroj: independent.co.uk)

MOSKVA - Strašná tragédia sa stala pred pár dňami v jednom z panelákov na okraji Moskvy. Dvadsaťročná žena tam prišla o život po tom, čo sa nečakane rozbehol výťah a odťal jej hlavu. Svedkom strašnej udalosti sa navyše stal jej dvojročný syn.

Olga Tilininová bola s malým Maximom na prechádzke. Už sa z nej ale nevrátila. Keď vstupovala do výťahu na prízemí, dvere sa za ňou zrazu začali rýchlo zatvárať. Svojho syna, ktorý stál za ňou, ešte stihla vytlačiť von do bezpečia. Vzápätí sa kabína rozbehla aj s mladou Ruskou, ktorej hlava trčala von. Tú jej potom horná zárubňa doslova odťala. Všetko videl aj zhrozený Maxim.

Záchranárom sa po príchode na miesto naskytol naozaj otrasný pohľad. Olginu hlavu našli na prízemí, zvyšok rozdrveného tela uviazol medzi prvým a druhým poschodím. "Telo obete bolo ťažko poškodené. Zo žalúdka jej neostalo prakticky nič a tvár bola na kašu," povedal pracovník záchrannej služby.

Výťah opäť zabíjal: Olge
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: independent.co.uk)

Len krátko predtým než zahynula Olga, sa rovnakým výťahom viezol aj jej manžel Dmitrij s ich mladším synom Egorom. "Nedokážem pochopiť, čo sa to vlastne stalo. Keď za mnou prišiel Maxim, zmohol sa len na slová "mama, noha. Prišiel som o najmilovanejšiu osobu v mojom živote"," uviedol užialený vdovec.

Výťah opäť zabíjal: Olge
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: independent.co.uk)

Experti teraz skúmajú, kde sa stala chyba. Niekoľko hodín pred tragédiou totiž výťah prešiel inšpekciou. Dmitrij plánuje spoločnosť, ktorá spravuje bytový dom, žalovať pre nedbalosť, informoval Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu