Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Halloweenska erotika: Dve študentky dorazili na večierok úplne nahé!

Originalitu im uprieť nemožno Zobraziť galériu (3)
Originalitu im uprieť nemožno (Zdroj: Twitter)

PHOENIX - Fotografie dvoch mladých žien, ktoré sa minulý týždeň objavili na dvoch halloweenskych večierkoch, sa na internete stali hitom. Ich prevlek tromfol všetky ostatné a dievčatá sa navyše pri jeho tvorbe ani veľmi nenamakali. Lepšie povedané, vôbec. Išli totiž nahé.

Halloween je sviatok západného sveta, ktorý oslavujú najmä v USA. Mnohí Američania si každý rok dajú záležať na tom, v akom prevleku sa ukážu na halloweenskych večierkoch. Na tie, ktoré sa konali na Arizona State University, zavítali dve dievčiny, ktoré si s tým však príliš hlavu nelámali. Dorazili na ne v Evinom rúchu.

Prvou z nich bola blondínka, ktorej fotka bola zverejnená na neoficiálnom účte školy na Twitteri ASUConfessions. Okamžite sa stala horúcim predmetom diskusie. Niektorých pohľad na jej telo potešil, iných zas pohoršil.

Halloweenska erotika: Dve študentky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

O niekoľko dní neskôr sa na ASUConfessions objavila ďalšia nahotinka, tentokrát brunetka. Na fotke vidno, ako sa prechádza ruka v ruke zrejme so svojím priateľom na parkovisku.

Halloweenska erotika: Dve študentky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Ani jedna zo žien zatiaľ nebola identifikovaná. Niektorí užívatelia tvrdia, že to boli striptérky, ktoré najalo tamojšie bratstvo. Tak či onak, mnoho mužov sa pohľadu na nahé krásky nevedelo nabažiť. "Zatiaľ čo ostatní si robili starosti s tým, čo si oblečú, ony jednoducho išli nahé. Geniálny nápad," napísal jeden užívateľ. Nie všetci ale majú rovnaký názor. "Myslím, že to je veľmi nevhodné. Na všetko musí byť správny čas a miesto, vrátane nahoty. Ulica ale nie je tým správnym miestom. Veď je to obyčajné vzbudzovanie verejného pohoršenia," poznamenal druhý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu