Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otec 22 detí terčom posmeškov: Teraz platí za dve extra sekundy potešenia!

Orlando Shaw
Orlando Shaw (Zdroj: YouTube)

NASHVILLE - Mladíkovi z Tennessee sa počas života podarilo splodiť 22 detí so 14 ženami. Teraz je hlavným aktérom príbehu, ktorý sa do dejín tohto štátu môže zapísať ako jeden z najväčších prípadov týkajúcich sa vyplatenia dlžnej čiastky za alimenty.

Orlando Shaw si s ochranou pri sexe príliš veľkú hlavu nerobí. Inak by sa nestalo, že by bol teraz otcom viac ako dvadsiatky detí vo veku od niekoľkých mesiacov až po osemnásť rokov. "Bol som veľmi mladý, ambiciózny a vždy som miloval ženy. Nemôžete ma za to odsudzovať," povedal.

Tridsaťtriročný muž teda s s plodením problémy nemal, horšie je to už s platením alimentov. Podľa matiek svojho početného potomstva sa tomu už roky vyhýba a jeho dlh narástol až na desiatky tisíc dolárov, za čo mu teraz hrozí väzenie.

Shaw sa bráni tým, že kvôli pestrému trestnému registru si nemôže nájsť poriadnu prácu a tým pádom ani nemá z čoho platiť na svoje deti. Napriek tomu tvrdí, že ich všetky miluje, píše portál Huffington Post.

Niektoré americké médiá poňali Orlandov príbeh z tej humornejšej stránky. Portál pre mužov guyism.com napríklad napísal: "Je očividné, že pán Shaw má rád ženy. Ale zároveň z nich nerád vyťahuje svoju mužnosť. Pamätajte deti, tieto dve extra sekundy potešenia navyše vás môžu neskôr vyjsť poriadne draho."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu