Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Modelka si do tváre vstrekla kuchynský olej a spravila zo seba ozrutu!

Kedysi taká krásna a dnes hotová ohava Zobraziť galériu (4)
Kedysi taká krásna a dnes hotová ohava (Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Bolo jej to treba? Krásna modelka z Južnej Kórey si vypestovala závislosť na plastických operáciách a teraz je z nej kvôli tomu príšera. Keď ju chirurgovia odmietli ďalší krát operovať, rozhodla sa vylepšiť sama. Vstrekla si do tváre silikón a navždy sa znetvorila.

Hang Mioku podstúpila prvú plastiku vo svojich 28 rokoch. Okamžitý efekt sa jej tak zapáčil, že sa stala na kozmetických procedúrach závislá. V snahe mať hladšiu a jemnejšiu pleť ich vyhľadávala čoraz častejšie.

Prirodzená krása sa cení najviac
Zobraziť galériu (4)
Prirodzená krása sa cení najviac  (Zdroj: internet)

Jej tvár sa však vplyvom vstrekovaného silikónu začala čoraz viac nafukovať a zaguľaťovať. Keď sa lekári odmietli ďalej podieľať na podporovaní jej závislosti, Mioku sa obrátila na čierny trh. Zaobstarala si fľašku silikónu a vstrekla si ho sama. Keď sa minul, siahla po kuchynskom oleji, napísal Daily Mail.

Modelka si do tváre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Kedysi atraktívna žena napuchla tak, že ju nespoznali ani vlastní rodičia. Teraz jej neostáva nič iné, než plakať nad starými fotkami. Podstúpila síce niekoľko zákrokov, ktoré odstránili tie najväčšie nedokonalosti, aj tak ale pohľad na ňu nie je ničím príjemným.

Modelka si do tváre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Hang si svojím šialeným konaním zničila nielen kariéru, ale prakticky celý život. Momentálne pracuje ako predavačka v obchode s obnoseným oblečením a na predvádzacie mólo môže navždy zabudnúť.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu