Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sfušovaná operácia: Mužovi po plastike zostalo čudo na nose!

(Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Bývalý hráč rugby Carl Egonu (49) z britského Plymouthu si chcel nechať po rokoch úderov upraviť svoj pošramotený nos. Vzhľad jeho čuchového orgánu však pri plastike utrpel ešte väčšiu škodu, za čo od chirurga vysúdil náhradu vo výške 26-tisíc libier (cca 32 400 eur).

Egonu sa obával, že nákladná operácia by z neho mohla "urobiť Michaela Jacksona", ale kozmetický chirurg ho ubezpečil, že mu nezostanú žiadne jazvy.

Zákrok mal mužovi nos zmenšiť, vyhladiť aj zúčelniť kvôli dýchaniu. Namiesto toho mu na špičke zanechal kožu oveľa tmavšiu ako v jej okolí. Táto nevzhľadná škvrna mu zostane do konca života, keďže podľa odborníkov problém nevyrieši žiadne maskovanie ani kožné štepy.

Namiesto novej sebaistoty sa tak Britovi dostalo iba ďalších depresií, ktoré trvajú už šesť rokov od operácie. Kvôli tejto ujme súd rozhodol, že doktor Adeshola Adeniran je povinný zaplatiť 26-tisíc libier, voči čomu sa však chirurg odvolal.

Odvolací súd v Londýne teraz rozhodol, že peniaze nešťastníkovi aj tak patria, pretože Adeniran ho nevaroval dostatočne o rizikách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu