Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šikanované dievča (16) modelkou: Za svoju kariéru ďakujem tyranom!

Zo Sophie sa stala úspešná tínedžerská modelka Zobraziť galériu (3)
Zo Sophie sa stala úspešná tínedžerská modelka (Zdroj: capitalbay.com)

MARKET RASEN - Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. Toto príslovie dokonale sedí na britskú tínedžerku, ktorá dlhé roky kvôli svojej chorobe čelila krutej šikane. Teraz je svojim tyranom vďačná za to, že ju prinútili vyjsť z ulity a viac si veriť.

Šestnásťročná Sophie Russellová musela pred časom podstúpiť rekonštrukčný zákrok tváre, ktorú jej znetvoril gang deviatich maloletých tyranov. Zlomili jej nos a čeľusť, natrhli peru, spôsobili množstvo pomliaždenín a modrín a posttraumatickú stresovú poruchu. Zo zranení sa liečila dlhých desať mesiacov, počas ktorých nechodila ani do školy.

Šikanované dievča (16) modelkou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: capitalbay.com)

O necelé dva roky neskôr sa zo sprv ustráchanej dievčiny trpiacej Aspergerovým syndrómom (porucha autistického charakteru, kedy je narušená oblasť sociálnej interakcie, pozn. red.) stal celkom iný človek. Po operácii sa osmelila a pomaly si začala plniť sen o kariére modelky. Nedávno sa dokonca prebojovala do finále národného kola modelingovej súťaže.

Šikanované dievča (16) modelkou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: capitalbay.com)

"Ďakujem ľuďom, ktorí ma zbili, pretože práve oni ma donútili sa zmeniť. Som teraz oveľa ambicióznejšia a viac si verím," povedala Sophie, ktorá bola jedným z nosičov pochodne s olympijským ohňom pred letnou olympiádou v Londýne.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu