Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pátranie po blonďatej Diane (27): Na autoportréte pózuje úplne nahá!

Regina stále dúfa, že jej dcéra sa nájde
Regina stále dúfa, že jej dcéra sa nájde (Zdroj: repro Bild)

STRALSUNDE - Regina z Nemecka zúfalo hľadá svoju dcéru. Tá je totiž už pätnásť mesiacov nezvestná a polícia v pátraní po nej bola dosiaľ neúspešná. Zdrvená matka si chce preto najnovšie pomôcť autoportrétom, ktorý zachytáva jej dcéru tak, ako ju pán Boh stvoril.

Dvadsaťsedemročná Diana F. zmizla už pred viac ako rokom. Regina stále dúfa, že sa jej stratená dcéra nájde. "Snáď tento autoportrét, ktorý dcéra namaľovala pred svojimi osemnástimi narodeninami, pomôže nájsť nejaké stopy," povedala.

Pátranie po blonďatej Diane
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: repro Bild)

Na obraze je zachytená pohľadná blondínka s dlhými vlasmi a úplne obnažená.  Mala veľký talent a chcela sa stať maliarkou, píše Blesk.cz. Plány jej ale prekazilo neplánované tehotenstvo, pre ktoré nedokončila školu a galérie jej diela odmietali.

V osudný deň sa rozlúčila so svojím priateľom Steffanom a synom Damienom, zobrala ruksak a s tristo eurami vo vrecku sa vydala na dvojtýždenný výlet. Odvtedy ju nikto nevidel.

Pár mesiacov po jej zmiznutí našla Regina v zásuvke román, ktorý Diana napísal. Po krátkom čase našla vydavateľa, ktorý knihu zverejnil. Či sa z tohto úspechu Bude môcť niekedy mladá žena radovať, je však otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu