Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Totálny internetový hit: Zavalitý poisťovák predviedol nečakaný tanec!

Gerittovi pohybové nadanie rozhodne nechýba
Gerittovi pohybové nadanie rozhodne nechýba (Zdroj: YouTube)

BRUSEL - V talentových šou sme už videli všeličo. Od jedincov neschopných akejkoľvek sebareflexie až po tých, ktorí sú ochotní pre pätnásť minút slávy hoc si aj ublížiť. O jedno vskutku bizarné číslo sa postaral istý 48-ročný Belgičan, ktorý rozhýbal svoje mohutné telo do rytmu piesne od popovej legendy Boney M.

Pri pohľade na zavalitého chlapíka, ktorý sa živí ako finančný konzultant, by zrejme len málokto čakal, že sa na kastingu do programu "Belgicko má talent" začne vrtieť na pesničku, ktorá pred niekoľkými desaťročiami vládla diskotékam na celom svete. Po tom, ako zazneli prvé tóny notoricky známeho hitu Sunny", však Gerrit Wellens presvedčil aj tých najväčších pochybovačov o tom, že tanec má jednoducho v krvi.

Sympatický Belgičan v obleku si srdce obecenstva aj trojice porotcov získal tzv. poppingom, čiže tanečným štýlom založeným na technike rýchlych kontrakcií a uvoľňovaní svalov. Dokonca priznal, že niektoré pohyby od neho pochytili aj jeho štyri deti. Keď bol Gerrit mladší, venoval sa breakdancu, ale kvôli zraneniu s tým musel prestať, píše portál Novinky.cz.

Wellens si uvedomuje, že už nie je najmladší. "Som realista. Nečakám, že to vyhrám. Ale na druhej strane, vek v tejto súťaži nie je podstatný. Som v dobrej kondícii, pokojne by som vydržal tancovať aj niekoľko hodín. Keby som schudol, bol by som ešte lepší. Ale jedlo je spolu s tancom moja najväčšia vášeň," povedal.

Geritt na veľkú radosť seba aj divákov dostal od poroty za svoj výkon tri "áno" a postúpil do ďalšieho kola. "Nabudúce by som rád predviedol ďalšiu techniku ​​tanca, oblek ale radšej vynechám. Nedalo sa v ňom poriadne hýbať. Je ale pravdou, že kravata a sako sú súčasťou môjho imidžu. Veď kto by čakal, že sa niekto ako ja roztancuje," dodáva so smiechom Wellens. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu