Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premena fanúšika: Schudol 160 kg, aby sa zmestil do dresu Arsenalu!

Chris si zaslúži za obrovský úbytok hmostnosti obdiv Zobraziť galériu (3)
Chris si zaslúži za obrovský úbytok hmostnosti obdiv (Zdroj: profimedia.sk)

CLACTON - Zarytý fanúšik futbalu Chris Webber za rok schudol neuveriteľných 160 kilogramov, aby mohol s kamarátmi chodiť na zápasy svojho milovaného Arsenalu v drese, do ktorého sa predtým nevmestil. Získal si tým obdiv svojej rodiny, priateľov, ale aj širokého okolia.

Štvornásobný otec ešte pred dvanástimi mesiacmi nemal ďaleko od toho, aby dosiahol štvrťtonovú hranicu. Teraz je to približne o 160 kg menej. Za rapídny úbytok hmotnosti vďačí oddanosti, ktorú pociťuje voči svojmu obľúbenému futbalovému klubu z Londýna. Štvalo ho totiž, že sa nevošiel do dresu v klubových farbách.

Chris schudol na 76 kilogramov
Zobraziť galériu (3)
Chris schudol na 76 kilogramov  (Zdroj: profimedia.sk)

"Arsenal je moja životná láska a tým, že si môžem obliecť ich dres, sa mi splnil sen. Dokonca aj do sedadiel na štadióne sa zmestím, tak už konečne môžem chodiť aj na ich zápasy," povedal nadšený Brit.

Päťdesiatštyriročný Chris začal priberať pred 16 rokmi po tom, ako sa mu narodila postihnutá dcéra. V spojení s manželskou krízou zažíval veľký stres, ktorý kompenzoval nezdravým prejedaním sa. Situácia dospela až tak ďaleko, že uvažoval o samovražde.

Ešte pred rokom vážil o 160 kg viac
Zobraziť galériu (3)
Ešte pred rokom vážil o 160 kg viac  (Zdroj: profimedia.sk)

Pomyslenie na to, že jeho deti by zostali bez otca, ho však prinútilo svoj život od základu zmeniť. Zo svojho jedálnička vylúčil vyprážané jedlá, zákusky a čipsy, začal sa viac hýbať a taktiež v apríli podstúpil bandáž žalúdka. Teraz je z neho úplne iný človek.

"Cítim sa úžasne. Začal som opäť spievať a dokonca nahrávam album. Život momentálne nemôže byť lepší," dodáva šťastný Chris.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu