Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Martin (22) prestal piť pivo a schudol sto kíl!

Martin pivo miluje, ale kvôli obezite sa ho musel vzdať Zobraziť galériu (3)
Martin pivo miluje, ale kvôli obezite sa ho musel vzdať (Zdroj: Caters News)

STOKE-ON-TRENT - Počas večera zvládol dvadsaťdvaročný Martin Jones vypiť takmer 20 pollitrov piva. Po tom, čo ho lekári varovali, že takýto spôsob života by ho mohol zabiť ešte pred tridsiatkou, vymenil zlatý mok za pomarančovú šťavu. Týmto spôsobom schudol neuveriteľných sto kilogramov.

Angličan, ktorý sa živí ako pracovník v továrni na keksíky, pritom spĺňal podmienky na to, aby mohol podstúpiť bandáž žalúdka. On ale pomoc lekárov odmietol a vyhlásil, že nadmerné kilá chce zhodiť sám.
 
"Vôbec som netušil, koľko vážim. Mal som síce doma váhu, ale vždy, keď som sa na ňu postavil, ukázala mi len: Chyba," hovorí Martin, ktorý počas večerných výjazdov do krčiem zvládol vypiť desať litrov piva.
Martin (22) prestal piť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters News)
 
To už je ale minulosť. Mladík, ktorý kedysi vážil 203 kg, vymenil kvasený nápoj za ovocné šťavy a pridal aj každodennú fyzickú aktivitu. Za tri roky sa mu podarilo zhodiť viac ako  sto kíl, čo predstavuje zhruba polovicu jeho niekdajšej hmotnosti. Teraz je na seba právom pyšný, hoci priznáva, že pivo mu chýba a niekedy by si rád doprial aspoň pár hltov.
 
Martin (22) prestal piť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters News)
 
 
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu