Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pri kúpe LCD monitorov máme jasno

Ak sa rozhodnete vymeniť svoj starý LCD monitor, pred kúpou využite porovnanie cien
Ak sa rozhodnete vymeniť svoj starý LCD monitor, pred kúpou využite porovnanie cien (Zdroj: pricemania)

Stabilný obraz bez blikania, jeho dokonalá geometria, žiadne škodlivé žiarenie, nízka spotreba elektrickej energie. To sú len niektoré z vlastností, ktoré robia LCD monitory bezkonkurenčne najobľúbenejšími. V niektorých domácnostiach a kanceláriách sa ešte stále používajú staršie CRT monitory, ktorých parametre sa s LCD porovnávať nemôžu.

 

Ak ste v poslednom období kupovali LCD monitor, museli ste si zodpovedať aj tieto otázky: Na čo ho budem používať? (hry, grafika, bežná práca) Akú uhlopriečku potrebujem? (17, 19, 21 a viac palcov) Koľko som ochotný do monitoru investovať? (do 100, do 500 alebo aj nad 1000 eur) Všetky tieto kritériá následne zavážili pri kúpe.

Slováci si však vyberajú aj na základe overených značiek. Najprezeranejšie LCD monitory v rámci rebríčka Pricemania.sk sú stálice – značky Samsung a Philips. Vďaka kvalite, skvelému obrazu, špičkovému dizajnu a parametrom im patrí takmer všetkých popredných desať priečok.  LCD monitory SamsungLCD monitory Philips v priemere za 150 eur ponúkajú perfektné farby, integrovaný tuner pre príjem digitálneho televízneho signálu, možnosť pripojenia ďalších zariadení, úspory energie a mnoho ďalšieho.

Ak sa rozhodnete vymeniť svoj starý LCD monitor, pred kúpou využite porovnanie cien. Neprehliadnite ani vývoj cien, ktorý vám pri dlhšie predávaných produktoch ukáže, či sa vám ich nákup v tomto období oplatí.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu