Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Žena takmer zinfarktovala, rútil sa na ňu kamión!

Kamión sa v skutočnosti na nikoho nerútil
Kamión sa v skutočnosti na nikoho nerútil (Zdroj: YouTube)

WINSTON-SALEM - Nie všetko, čo sa zdá vtipné jednému, musí považovať za srandovné aj ten druhý. Presvedčila sa o tom istá Američanka, ktorej manžel počas jazdy na diaľnici pripravil kruté chvíle. Na chvíľu si zdriemla a to nemala robiť. Zažila totiž prebudenie ako zo zlého sna.

Rodina Perezových zo Severnej Karolíny sa vybrala na letisko, kde mala vyzdvihnúť príbuzných. Sabra bola unavená, tak si zdriemla. Jej manžel Manny (32) medzitým zobral kameru a vysvetlil, čo plánuje urobiť. Potom už nasledovanie prebudenie zo slovami, že na nich nabieha kamión. "Zlatko, prebuď sa, blíži sa kamión," vykríkol autenticky.

Sabra sa hneď prebrala začala kričať od strachu. Manžel ju chcel upokojiť, tak jej povedal, že sa ospravedlňuje, ale že to bol len žart. Lenže nikto okrem neho sa nesmial. "Nebola moc nadšená, ale keďže si z nej uťahujem dosť často, zobrala to v pohode," uviedol Perez.

Na videu, ktoré sa objavilo na Youtube, sa niektorí bavili, iní zas nešetrili slovami kritiky, hlavne kvôli bezpečnosti, ktorá bola pri používaní kamery počas jazdy ohrozená. Manny sa obhajuje tým, že aj keď natáčal, nikoho tým neohrozil. Navyše všetci mali pásy a cesta bola prázdna. Mohol by však vedieť, že obozretnosti ale nie je nikdy dosť.

Vystrelil si z manželky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu