Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kruté žarty z postihnutej: Príďte s ňou o panictvo, píšu na Facebooku!

Heidi nemiestne žarty zdrvili
Heidi nemiestne žarty zdrvili (Zdroj: profimedia.cz)

COVENTRY - Až príliš kruto si vystrelili neznámi zvrhlíci so šestnásťročného dievčaťa, ktoré trpí Downovým syndrómom. Zo života mu urobili peklo po tom, ako jeho fotografiu zavesili na Facebook s odkazom: "Príďte s ňou o panictvo!"

Snímku malej Heidi ukradli vandali z webovej stránky, ktorá bola založená na podporu rodín s podobným problémom. Nešťastná tínedžerka sa o ich urážlivých komentároch, ktoré sa objavili na sociálnej sieti, dozvedela len nedávno a bola z nich zúfalá. "Chcete prísť o panictvo? Urobte tak s retardom, bude to skutočne nezabudnuteľné," píše sa v texte pod fotkou.

Jej rodičia okamžite kontaktovali administrátorov Facebooku, aby stránky, ktorých bolo niekoľko, okamžite stiahli. Uspeli však len v jednom prípade. Jednu stránku odstránili, ďalšie zostávajú na webe aj po dvoch týždňoch, informoval Blesk.cz.

"Ľudia, ktorí to urobili, sú zbabelí a sprostí a mali by byť potrestaní za to zlo, ktoré svojimi nemiestnymi poznámkami napáchali," povedala Heidina matka Liz, ktorá zároveň upozornila na to, že na Facebooku nebola zneužitá len jej dcéra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu