Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ohromujúca premena: Z dievčaťa so zdeformovanou tvárou je kočka!

Katie sa zmenila v očarujúcu slečnu Zobraziť galériu (4)
Katie sa zmenila v očarujúcu slečnu (Zdroj: parentdish.co.uk)

FELLGATE - Tínedžerka, ktorá sa narodila so znetvorenou tvárou, sa stala hviezdou školského plesu. Predchádzala tomu séria operácií, ktoré ju zmenili na sympatickú mladú ženu.

Katie Meehanová (16) sa narodila s cystickým hygrómom, čo je stav, pri ktorom sa v hlave a krku hromadí tekutina. Lekári sa obávali, že nikdy nebude môcť hovoriť. Takto postihnutí jedinci mávajú totiž zdeformovanú hlavu a zväčšený jazyk.

Zakaždým, keď dievčina ochorela, jej tvár opuchla na dvojnásobok veľkosti, takže hrozilo, že sa jej upchajú dýchacie cesty. Od roku 2000 absolvovala niekoľko zákrokov, pri ktorých jej vyoperovali cysty. Jej vzhľad sa tak zmenil na nepoznanie.

Katie sa nedávno zúčastnila školského plesu, na ktorý sa už dlho tešila. V ružových šatách vyzerala ako princezná a vyslúžila si obdiv svojich spolužiakov. "Bolo to fantastické. Všetci sme boli pekne oblečení a skvele sme sa zabávali," povedala. "Katie vyzerala nádherne, boli sme boli na ňu naozaj hrdí. Prešla veľký kus cesty, tá premena je úžasná," dodala jej mama Dawn.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu