Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Návod na orgazmus z roku 1950: Súdruhovia, toto ste snáď nemysleli vážne!

(Zdroj: repro vlasta)

PRAHA - Ako dosiahnuť orgazmus je predmetom mnohých súčasných výskumov, ktoré vôbec netušia, že už v 50-tych rokoch minulého storočia časopis Vlasta uverejnil podrobný návod. Komunistické Československo vtedy ženám ponúklo mix cvičenia v spojení so železničným mostom a nesmeli chýbať ani chlpatí chlapi. Rozkoš vraj bola zaručená.

Pokým muži dreli vo fabrikách a plnili plány na rekordné percentná, súdruhovia si pravdepodobne všimli, že to má neblahý vplyv na ich polovičky. Napriek vtedajšej cenzúre sa tak do tlače dostal aj podivuhodný článok, ako môže žena dosiahnuť orgazmus. Po jeho prečítaní však máte pocit, že to autori so svojou predstavivosťou dosť prehnali. Veď posúďte sami:

 

Cvičíme vo vetranej miestnosti, v starších trenírkach a na čisto umytej podlahe:

1. Ležíme bruchom na zemi. Hlavu zdvíhame čo najviac a dlaňami si zľahka prechádzame po prsných bradavkách. Pritom opakujeme otázku: "Kde sú? Ach bože, kde sú? "

2. Kľačíme a klátime trupom zo strany na stranu. Voľnú ruku pritom prehadzujeme cez hlavu, akoby sme niekomu mávali. Zároveň voláme: "Tu som! Láska, tu som! "

3. Dáme sa na všetky štyri. Pravidelne skláňame a dvíhame hlavu. Vzdycháme a hovoríme si: "Už idú! Už tu budú! "

4. Kľačíme s dozadu ohnutým chrbtom. Hlavou sa dotýkame podlahy a ruky naťahujeme čo najďalej. Dlane pritom ležia plnou plochou na zemi a prsty smerujú k čelu. Predstavujeme si, že sme železničný most a prechádzajú po nás nákladné vagóny plné nahých, chlpatých chlapov. Dosiahnutie orgazmu je zaručené.

Návod na orgazmus z
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: repro vlasta)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu