Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Stále panna: Charlotte má 39 rokov a nikdy nezažila sex!

Charlotte Bairdová si panenstvo šetrí pre toho pravého
Charlotte Bairdová si panenstvo šetrí pre toho pravého (Zdroj: ben lister)

LONDÝN - Charlotte Bairdová z Veľkej Británie oslávi v máji svoje 40. narodeniny a nielen že ešte nepoznala sex, ale zatiaľ ani žiadneho muža nepobozkala. Všetko vraj bude až po svadbe s tým pravým.

"Viem, že to mnohých šokuje, že som žiadneho muža ešte v mojom veku nemala, ale som takto spokojná," hovorí Charlotte, ktorá pracuje v mestečku Leigh-on-Sea ako divadelná manažérka. "Život v celibáte mi dáva pocit bezpečia a mám tak nad ním totálnu kontrolu. Nikdy som nepoznala sex, preto mi ani nechýba. "

Charlotte však nežije ako žiadna zatrpknutá starena. Rada cestuje, baví sa s priateľmi a má dokonca čierny pás v bojových umeniach. "Mám rada svoj život taký, aký je a len preto, že som ešte nesúložila, neznamená to, že som divná," podotýka.

Ako by mal teda podľa Charlotte vyzerať muž jej snov?

"Je pár vecí, ktoré by mal spĺňať: Mal by byť vysoký, živočíšne vášnivý, dobrosrdečný a zodpovedný," vyratúva žena, ktorá dúfa, že bude tiež panic. "Bude úžasné, až ho stretnem."

Jej rodičia sa k dcérinmu rozhodnutiu nevyjadrujú. Otec John (80) sa vraj o takých veciach nebaví, pretože je mu to zrejme trápne a matka Rosemary (72) nevie, čo si má o tom myslieť.

"Myslím, že mama má o mňa trochu strach, chce ale, aby som bola šťastná. Celá moja rodina o mojom celibáte vie a chápe, že som takto spokojná. Aj moji priatelia to rešpektujú. Svojím panenstvom sa netajím," dodáva.

Charlotte taktiež zdôrazňuje, že práve v celibáte odpadajú problémy s láskou a vzťahmi, ktoré trápia väčšinu žien: "Hlúpo hodiny čakajú pri telefóne, či im zavolá muž, s ktorým strávili noc. Myslia si, že takto môže vzniknúť vzťah. Videla som veľa zúfalých dievčat, pretože sa vyspali s niekým, kto si ich potom vôbec nevážil."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu