Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia sa tešili na svadobnú noc: Veľké sklamanie, Michaela (38) je odsúdená na život bez sexu!

Reecovci sa majú radi aj bez sexu Zobraziť galériu (2)
Reecovci sa majú radi aj bez sexu (Zdroj: gofundme.com)

SYDNEY - James a Michaela sú svoji už takmer desať rokov, no zatiaľ ani raz nemali sex. Mladá žena totiž trpí zvláštnym ochorením, o ktorom vôbec nevedela. Že s ňou niečo nie je v poriadku, zistila v tú najhoršiu možnú chvíľu - vo svadobnú noc. Manželia musia teraz chtiac či nechtiac držať celibát.

Zatiaľ čo niektoré manželské páry sa sťažujú, že po rokoch zväzku ich sexuálny život vyhasol, u Reecovcov ešte ani nezačal. Manželia z Austrálie sa totiž kvôli nepríjemnému intímnemu problému nemôžu spolu milovať. Zistili to až po svadbe, pretože obaja boli dovtedy poctiví.

Svadobná noc mala byť tým momentom, kedy sa odovzdajú jeden druhému, no nestalo sa. Michaela trpí vzácnym a bolestivým stavom, tzv. vaginizmom alebo vulvodýniou. Sú to mimovoľné kontrakcie vaginálnych svalov, ktoré bránia v praktikovaní sexu. "Predstavte si, že niekoho strašne milujete, no nie ste schopný mať s ním sex. Je to zničujúce," povedala zúfalá žena, ktorej nepomohli žiadne lieky.

Manželia sa tešili na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gofundme.com)

Tridsaťosemročná Michaela dokonca manželovi, aby sa rozviedli, pretože ho nechce oberať o možnosť prežívať intímny život. James ale stojí pevne pri nej a akúkoľvek myšlienku o rozchode odmieta. "Michaela je taký úžasný človek, že s ňou strávim svoj život aj napriek tomu, že sa spolu nemôžeme milovať," povedal pre portál news.com.au. Poslednou nádejou pre Reecovcov je dvojtýždňová liečba v New Yorku, ktorá vykazuje v tejto oblasti sľubné výsledky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu